www.ylivieskanseurakunta.fi

Isotekstinen versio

Takaisin | Tapulin juurelta -arkisto

Törmälässä leireillään

Kesä on saapunut ja niin ovat leiritkin. Törmälän leirikeskuksessa ei ole kovin montaa hiljaista hetkeä kesän aikana. Seurakunta järjestää tänäkin kesänä monenlaisia leirejä kouluikäisille lapsille ja tietenkin myös rippikoululeirejä nuorille.

Heti kun koululaiset olivat jääneet kesälaitumille, joukko kouluikäisiä lapsia saapui Törmälään. Kesän ensimmäisellä lastenleirillä juhlistettiin Suomen 100v juhlavuotta erilaisten suomalaisuuteen liittyvien askartelujen, kilpailujen ja leikkien muodossa. Leirin hartauksissa kiitettiin Taivaan Isää turvallisesta ja hyvästä kotimaasta. Kesän aikana seurakunnan leireille osallistuu yli 200 kouluikäistä lasta.

Kun leirikesä oli avattu lastenleirillä, olikin seuraavaksi nuorten vuoro. Isoset ja ohjaajat valmistautuivat Törmälässä ottamaan vastaan joukon rippikoululaisia viikoksi leirille. Riparilla juteltiin, laulettiin, naurettiin, itkettiinkin, pohdittiin, hiljennyttiin, opittiin uusia asioita Jumalasta, uskostamme ja toinen toisistamme. Leirillä valmistauduttiin myös tuleviin seurakuntavaaleihin 2018, harjoittelemalla äänestyskäytäntöjä konfirmaatiolaulun äänestyksessä. Monet tämän vuoden rippikoululaiset ovat ensi vuoden vaalien aikaan saavuttaneet 16 vuoden iän ja ovat oikeutettuja äänestämään. Kesän aikana seurakunnan Törmälän rippikoululeireille osallistuu yli 100 nuorta.

Leirit ovat hyvin mieleenpainuvia kokemuksia. Niitä on mukava muistella vuosienkin päästä. Millaisia leirikokemuksia ja –muistoja sinulla on?

Nuorisotyönohjaajat

Takaisin | Tapulin juurelta -arkisto