www.ylivieskanseurakunta.fi

Lähelle ihmistä - lähelle Jumalaa - Ylivieskan seurakunta

Tiedotteet
Yleistä 
Etusivu 
Toiminta 
Ajankohtaista 
Kuvagalleria 
Talous ja hallinto 
Linkit 
Yhteystiedot 
Merijärvi 
Kirkkohanke 

In English P� Svenska Auf Deutsch
Isotekstinen versio

 
Kirkon radiohartaudet


Takaisin | Tiedotearkisto

Naisten omat aamukahvit toimitalo Pietarissa - Kun pieni on suurta

Odotettu ja nyt jo perinteeksi muodostunut Naisten aamukahvitilaisuus pidetään lauantaina maaliskuun 30. päivänä klo 9-10.30 toimitalo Pietarin Vitiksessä.

Tämän kokoontumiskerran teemana on ”Kun pieni on suurta”. Tilaisuus tarjoaa jälleen uutta ajateltavaa, lepohetkeä arjen haasteisiin. Samalla omia taakkoja voi keventää, saada ja jakaa vertaistukea tai tulla vain olemaan ja kuulemaan mitä Raamatun naiset ja muut osallistujat jakavat aamun teemasta.

Raamatussa sotapäällikkö Naamanin samarialainen palvelijatar saa olla spitaaliin sairastuneen isäntänsä ja Jeesuksen avun välinen kanava. Onko sinun elämässäsi joku henkilö tai tapahtuma joka on saanut olla ”kanavana” Jumalan suunnitelmissa. Voiko pienikin olla suurta?

Tilaisuuden sisältönä on tälläkin kertaa aluksi kevyt aamupala, musiikkia Eija Kantolan johdolla sekä otteita Maija Nymanin kirjasta ”Naisia kaivolla”. Alustuksen jälkeen jakaannutaan ryhmiin. Ryhmäkeskusteluissa ei ole pakko jakaa omia elämänkokemuksia, mutta siihen on toki mahdollisuus. Mukaan voi tulla siis pelkästään kuulijaksi. Lopuksi tarjotaan mahdollisuus esirukoukseen sitä haluaville.

Kokoontumispaikkana on toimitalo Pietarin nuorisotila Vitis, jossa on mukavat oleskelu- ja kahvittelutilat. Pihalla opasteet. Aamupala, kahvi, tee, lisukkeena suolaista ja makeaa on osallistujille maksuton. Naisten aamukahville ovat tervetulleita kaikenikäiset ja eri elämäntilanteissa elävät naiset.

Takaisin | Tiedotearkisto