Perheliikunta Pikkupietarin Loikka

ke 15.1. kello 12.15

Toimitalo Pietari

Perheliikunta on liikuntaa, laululeikkejä alle kouluikäsille lapsille yhdessä vanhempiensa kanssa. Mukaan voit ottaa juomapullon ja sisätossut. Loikkaan ei tarvitse ilmoittautua.

klo 12.15-13.30 Perheliikunta Pikkupietarin Loikka Pietarin salissa


Järjestäjä

Ylivieskan seurakunta

Katso myös

ma 27.1. klo 13.00

Toimitalo Pietari

Perhekerho

Perhekerhossa leikitään, lauletaan, vietetään hartaushetkeä ja askartelu- tai liikuntatuokiota sekä syödään välipalaa yhdessä. Perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäsille lapsille yhdessä vanhemman, isovanhemman, kummin kanssa. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua.
ti 28.1. klo 17.30

Toimitalo Pietari

LapsiArkki

LapsiArkki on lastenhoitoapua perheille, joissa arkivastuu on tilapäisesti tai jatkuvasti yhdellä vanhemmalla. LapsiArkki on suunnattu 1-8-vuotiaille lapsille, jotka pärjäävät tavanomaisessa ryhmässä. Toimintaan ilmoittautuminen on edellisenä keskiviikkona klo 17-19 Elisalle p. 0447118640.
ke 29.1. klo 12.00

Toimitalo Pietari

Ekavauvakerho

Ekavauvakerho on tarkoitettu ensimmäisen lapsensa saaneille perheille, joiden lapsi on alle yksi vuotias. Kerhossa ihmetellään, lauletaan, vietetään hartaushetki, voi jutella toisten samassa tilanteessa olevien kanssa ja kahvitellaan yhdessä. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua.