Suuri Gospelkonsertti

Muu tila

Konsertti on kolmen alueemme Gospellauluryhmän yhteistyön innoittama. Vierailevana tähtenä kuullaan come backin tekevää lauluyhtye Kallaa. Konsertissa kuullaan ensimmäisellä puoliajalla suomalaista hengellistä rytmimusiikkia eri vuosikymmeniltä. Väliajan jälkeen palaamme gospelin juurille spirituaalien siivittämänä ja jatkamme Amerikan mantereen uudemmalla hengellisellä musiikilla. Ihan konsertin lopussa kuullaan vielä kaikkien yhtyeiden yhteismusisointia.

klo 18 Suuri Gospelkonsertti Akustiikassa, esiintymässä Solinat, Gospelkuoro Riemu, Roots (Jouko ja Eija Kantola, Jaana Yrttiaho, Teija Siirtola), Kalla (Anna Pöyhönen, Johanna Laukkanen, Sanna Pelvola, Teija Siirtola), liput 20 e, konsertin tuotto Kirkkotalakoille

Ylivieskan seurakunta