Talvitapahtuma

su 23.2. kello 10.00 - su 23.2. kello 13.00
Jäähalli

Koko perheen talvitapahtuma jäähallilla alkaa klo 10 perhejumalanpalveluksella. Klo 11-13 Erilaisia toimintapisteitä sisällä ja ulkona, mm. luistelua jäähallissa ja ulkojäällä, ulkojäällä lämäystutka, lasten ja aikuisten yhteinen pikapakohuone, keppihevosrata lapsille ja aikuisille, kasvomaalausta, kaverikoiria, kisailua, tekemista ja näkemistä koko perheelle. Kahvila sisätiloissa ja grilli ulkona, maksu käteisellä ja tuotto Yhteisvastuulle. Järjestää Ylivieskan seurakunta ja yhteistyökumppanit: kaupunki, Martat, Kennelliitto Kaverikoira, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Pelastakaa Lapset ry, Veljekset Rantala. Lämpimästi tervetuloa!

klo 10 Perhejumalanpalvelus ja talvitapahtuma jäähallilla. Veli Matti Linnanmäki liturgia, Eeva-Kaisa Laakko saarna, Eeva Korhonen kanttori, lapsikuoro, Klo 11-13 erilaisia toimintapisteitä sisällä ja ulkona, kahvila sisätiloissa ja grilli ulkona, maksu käteisellä ja tuotto Yhteisvastuulle

Ylivieskan seurakunta, Ylivieskan seurakunta