Olkkari-illat jatkuvat etänä

Toimitalo Pietari

Yhteiset käsityöillat eli OLKKARI-ILLAT ovat vallitsevan koronatilanteen takia tauolla. Haluamme kuitenkin tarjota mahdollisuutta jatkaa toimintaa kotoa käsin. Kuukauden toinen maanantai (12.10., 9.11. ja 14.12.) klo 18-19, voit tulla noutamaan käsitöitä varten materiaalia Nuorisotila Vitiksestä (sisäänkäynti B). Vuosien aikana olemme mm. neuloneet lapasia 10-vuotialle, villasukkia rippikoululaisille, vauvasukkia kastekoteihin ja sukkia 80-90 -vuotiaille. Tulevana talvena talkootyönä ovat erityisesti kymppilapaset, kastesukat ja onnittelukortit sekä hartiahuivit yli 95-vuotiaille.
Etäolkkari-iltoihin eli kutomaan kotona kutsumme nuoria, opiskelijoita, työssäkäyviä, eläkeläisiä, äitejä, isejä, lapsia, mummoja ja vaareja - eli kaikenikäisiä. Seurakunta kustantaa talkootöiden langat, mukana ovat seurakunnan nuoriso-, lähetys- ja diakoniatyö.

klo 18-19 Etäolkkari-iltaan voi hakea materiaalia Toimitalo Pietarin Nuorisotila Vitiksestä ovi B

Ylivieskan seurakunta