Olkkari-illat jatkuvat etänä

ma 25.1. kello 18.00 - ma 25.1. kello 19.00
Toimitalo Pietari

Yhteiset käsityöillat eli OLKKARI-ILLAT ovat vallitsevan koronatilanteen takia tauolla. Haluamme kuitenkin tarjota mahdollisuutta jatkaa toimintaa kotoa käsin. Voit tulla noutamaan käsitöitä varten lankoja ja ohjeita Nuorisotila Vitiksestä (sisäänkäynti B) ma 25.1, 22.2, 22.3, 26.4 ja 31.5. klo 18-19.Kevään talkootyönä ovat erityisesti kymppilapaset, kastesukat, villasukat, pipot ja onnittelukortit sekä hartiahuivit.
Etäolkkari-iltoihin eli kutomaan kotona kutsumme nuoria, opiskelijoita, työssäkäyviä, eläkeläisiä, äitejä, isejä, lapsia, mummoja ja vaareja - eli kaikenikäisiä. Seurakunta kustantaa talkootöiden langat. Mukana ovat seurakunnan nuoriso-, lähetys- ja diakoniatyö.

Ylivieskan seurakunta