Nettiradio Suvanto

Seurakuntamme kerhot ja kokoontumiset ovat nyt tauolla koronavirustilanteen leviämisen estämiseksi. Toivomme ylivieskalaisten ja merijärvisten osallistuvan jumalanpalveluksiin nettikirkon välityksellä osoitteessa: ylivieskanseurakunta.fi/tutki-uskoa. Messun päätyttyä on tunnin ajan mahdollisuus käydä turvavälit huomioiden ehtoollisella Suvannon kappelissa.

klo 10 Messu Suvannon kappelista nettikirkon välityksellä osoitteessa: ylivieskanseurakunta.fi/tutki-uskoa, saarnaa Eeva-Kaisa Laakko, liturgina Jukka Kesola, kanttorina Eeva Korhonen, Eija ja Jouko Kantola, virret: 483:1-3, 277:1-3, 361:1-2,5, 299, 506:4, Messun päätyttyä on tunnin ajan mahdollisuus käydä turvavälit huomioiden ehtoollisella Suvannon kappelissa.

Suvannon kappelin nettiradio

Ylivieskan seurakunta