Nettiradio Suvanto

Seurakuntamme kerhot ja kokoontumiset ovat nyt tauolla koronavirustilanteen leviämisen estämiseksi. Toivomme ylivieskalaisten ja merijärvisten osallistuvan jumalanpalveluksiin nettikirkon välityksellä osoitteessa: ylivieskanseurakunta.fi/tutki-uskoa. Messun päätyttyä on tunnin ajan mahdollisuus käydä turvavälit huomioiden ehtoollisella Suvannon kappelissa. Suvannon kappelin nettiradion linkki alla.

klo 10 Messu Suvannon kappelista nettikirkon välityksellä osoitteessa: ylivieskanseurakunta.fi/tutki-uskoa, saarnaa Riikka Talvitie, liturgina Eeva-Kaisa Laakko, kanttorina Eeva Korhonen, Tuomo Hirvi-viulu, virret: 273, 310:1,8, 438, 316, 385:8, Radio Pooki. Messun päätyttyä on tunnin ajan mahdollisuus käydä turvavälit huomioiden ehtoollisella Suvannon kappelissa

Suvannon kappelin nettiradio

Ylivieskan seurakunta