Nettiradio Suvanto

Seurakuntamme kerhot ja kokoontumiset ovat nyt tauolla koronavirustilanteen leviämisen estämiseksi. Toivomme ylivieskalaisten ja merijärvisten osallistuvan jumalanpalveluksiin nettikirkon välityksellä osoitteessa: ylivieskanseurakunta.fi/tutki-uskoa. Messun päätyttyä on tunnin ajan mahdollisuus käydä turvavälit huomioiden ehtoollisella Suvannon kappelissa.

klo 10 Marian ilmestyspäivän messu Suvannon kappelista nettikirkon välityksellä osoitteessa: ylivieskanseurakunta.fi/tutki-uskoa, saarnaa Antti Paananen, liturgina Jukka Kesola, kanttorina Teija Siirtola, Messun päätyttyä on tunnin ajan mahdollisuus käydä turvavälit huomioiden ehtoollisella Suvannon kappelissa, virret: 53, 334:1,5-8, 937, 753:1-3, 50:1,6

Suvannon kappelin nettiradio

Ylivieskan seurakunta