Pyhän Kolminaisuuden kirkko

Seurakuntamme kerhot ja kokoontumiset ovat nyt tauolla koronavirustilanteen leviämisen estämiseksi. Toivomme ylivieskalaisten ja merijärvisten osallistuvan jumalanpalveluksiin nettikirkon välityksellä osoitteessa: ylivieskanseurakunta.fi/tutki-uskoa (linkki alla).

klo 10 Messu Ylivieskan kirkosta katsottavissa ja kuultavissa osoitteessa ylivieskanseurakunta.fi/tutki-uskoa, saarna Eija Nivala, liturgi Veli Matti Linnanmäki, kanttori Eeva Korhonen, Aarne Löytynoja ja Juhani Harju-laulu. Virret: 271:1-3, 325:4, 313:1-3, 467, 330:1, messun päätyttyä on mahdollisuus käydä turvavälit huomioiden ehtoollisella kirkossa. Kolehtikohteena Hiljaisuuden Ystävät ry, kristillisen spirituaaliteetin vaalimiseen muun muassa kouluttamalla retriittiohjaajia ja tukemalla hengellistä ohjausta yhteistyössä seurakuntien, hiippakuntien ja kirkollisten kouluttajien kanssa, rahankeräyslupa:
RA/2020/426, tili FI19 5780 3820 0907 43

Pyhän Kolminaisuuden kirkon nettiradio ja livevideo

Ylivieskan seurakunta