Hiljaisen viikon hartaus ja ehtoollinen

Pajunkissa, Milla

Pyhän Kolminaisuuden kirkko
Osallistu paikan päällä tai verkossa

Tapahtuma toistetaan ulkoisessa palvelussa

Tule mukaan! Kutsumme tähän hetkeen erityisesti mukaan iäkkäitä henkilöitä. Hetki on avoin myös muille hiljentymistä kaipaaville. Mukana ehtoollishartaudessa kirkkoherra Eija Nivala, kanttori Eeva Korhonen, suntio Eija Laukkanen, ehtoollisavustajana diakoniatyöntekijä Jaana Tuomi. Mukana myös diakoniatyöntekijät Satu Similä, Marjaana Juola ja Milla Seppälä. Katsottavissa ja kuultavissa myös osoitteessa: ylivieskanseurakunta.fi/tutki-uskoa. Ehtoollishartauden jälkeen on kirkkokahvit seurakuntasalissa. Mikäli tarvitset tilaisuuteen kuljetusta, niin voit tilata taksikyydin 12.4. mennessä diakoniatoimistosta 044-7118670 tiistai, keskiviikko tai torstaiaamuna klo 8.30-9.30. Tervetuloa!

klo 14 Hiljaisen viikon hartaus ja ehtoollisen vietto kirkossa, Eija Nivala, kanttori Eeva Korhonen, suntio Eija Laukkanen, ehtoollisavustajana diakoniatyöntekijä Jaana Tuomi. Katsottavissa ja kuultavissa myös osoitteessa: ylivieskanseurakunta.fi/tutki-uskoa. Tilaisuuden jälkeen kirkkokahvit seurakuntasalissa. Taksikyytivaraukset ti 12.4. mennessä 044-7118670 ti-to klo 8.30-9.30.

• Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Pyhän kolminaisuuden kirkon nettiradio ja suoratoisto Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Ylivieskan seurakunta