Joulun taikaa -konsertti

ke 14.12. klo 19.00
Joulun taikaa

Pyhän Kolminaisuuden kirkko

JOULUN TAIKAA - KIERTUEELLA HYVÄÄ VÄHÄVARAISILLE PERHEILLE JA
VANHUKSILLE

Joulun taikaa -kirkkokonserttikiertue toteutetaan 13. - 17.12.2022 vähävaraisten perheiden ja vanhusten hyväksi paikkakunnilla Vantaa, Ylivieska, Kiuruvesi, Jämsä ja Seinäjoki. Kaupunkien lisäksi on yrityksistä yhdessä tekemässä hyvää Autolle.com, Kapasity Oy, K-Supermarket Hämeenkylä, K-market Mustikka, Vaskisepät, Gigantti, Kärkkäinen, Autoliike Timo Kaarlela, Eagle media, ET-listat, Sievi Group, Bilar99, Kiuruveden Iskelmäviikot, Kiuruveden kaupunki, Kasvu Open, Miesten Pukuhuone, Keskipohjanmaan Op, Grano Oy, Morva, Lvi-Tuikku Oy, Orginal Sokos hotel Seinäjoki, Himoslomat, Veikon kone ja Putkityö Niemelä.

Tänä päivänä useilla perheillä on tiukkaa taloudellisesti ja elinkustannusten noustessa on vapaa-ajan viettoon perheillä entistä pienempi budjetti. Suurperheestä lähtöisin olevalle Jukalle ja tänä päivänä suurperhettä pyörittävälle Villelle tämä on tuttua. "Meitä on useampaa kertaan pyydetty esiintymään näille meille henkilökohtaisesti läheisille ja tärkeille paikkakunnille ja mikä voisi olla sen parempi ajankohta kuin joulunaika ja yhdessä paikallisyritysten kanssa pääsemme samalla jakamaan hyvää joulumieltä", iloitsee Jukka.
Konsertin pääyhteistyökumppanina toimii Autollecom. Heillä on ollut jokavuotinen perinne lahjoittaa lapsiperheille joulumieltä isojen avustusten muodossa. "Kerroin Autollecomin toimitusjohtajalle Niklas Nukarille meidän konserttikiertueesta ja kysyin kiinnostusta lähteä tukemaan kiertuetta. Niklas innostui ajatuksesta välittömästi", kertoo Jukka. "Pohdimme Jukan kanssa, voisimmeko käsiohjelmien lunastuksen lisäksi jotenkin muuten antaa alueen lapsiperheille hyvää joulumieltä ja tukea rahallisesti näinä aikoina", Niklas kertoo. Autollecom päätyi lahjoittamaan 40 perheelle 100 € ruokalahjakortit paikallisiin ruokakauppoihin. Lahjakortit jaetaan kirkon diakonian kautta apua tarvitseville lapsiperheille. "Tämä ehdotus tuli meille ihan puskista ja olemme todella onnellisia päästessämme konserttien lisäksi toimimaan välikätenä tämänmoiseen hyväntekeväisyyteen", iloitsee Jukka.

Yhteistyössä kirkkojen ja kaupunkien kanssa Jukka ja Ville toteuttavat myös päivätapahtumia paikallisiin vanhainkoteihin ja palvelutaloihin. "Haluamme ehdottomasti viedä joulumieltä myös heille, jotka eivät kirkolle pääse meitä kuulemaan ja siitä sitten lähti idea käydä laulamassa joululauluja myös vanhusten palvelutaloissa. Tänä päivänä paljon puhutaan vanhusten oloista ja yksinäisyydestä ja mielestäni kenenkään
sitä ei tarvitsisi kokea. Pelkkä ajatuskin yksinäisestä joulusta vetää mielen surulliseksi ja sen myötä haluamme kantaa oman kortemme kekoon ja käymme kiertuepaikkakunnilla esiintymässä 1-2 palvelutalossa veloituksetta jokaisena konserttipäivänä", kertoo Ville.

Solisteina kiertueella esiintyvät upea ääniset tenorit Jukka Katajala ja Ville Rannila. Musiikista vastaa huilisti, viulisti ja poikkihuilisti. Seinäjoen ja Kiuruveden konserteissa on mukana loistava tangokuningas Jaska Mäkynen. Idea konsertin järjestämiseen lähti jo vuosia sitten, paikkakuntalaisten lukuisista pyynnöistä ja toiveista toteuttaa musiikkitapahtuma kaupunkien "omien poikien" toimesta. Jukka on kotoisin Ylivieskasta ja asuu nykyään perheineen Hämeenkylässä Vantaalla. Hänen laulajauransa alkoi jo juniorina Päivärinnan
lapsikuorosta ja Jukan vahvuutena ovat koskettavat balladit ja suuria tunteita herättävät tulkinnat. Ville on kotoisin Jämsästä ja luo laulajan uraa nykyään perheineen Espanjan aurinkorannikolla. Myös hän aloitti laulamisen jo lapsena ja on saanut paljon menestystä laulukilpailuissa - mm Lauluntaikaa ja Loistava laulaja kilpailun voittajina.

Toivomme että juuri sinä tulet jakamaan tämän unohtumattoman illan meidän kanssamme ja saamme yhdessä hiljentyä joulun viettoon.

klo 19 Joulun taikaa -konsertti kirkossa, Jukka Katajala ja Ville Rannila laulu, vapaaehtoinen ohjelmamaksu 20 e, perhe 50 e
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä
  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Ylivieskan seurakunta