Jokilaaksojen oratoriokuoron loppiaiskonsertti

pe 6.1. klo 14.00
Loppiaiskonsertti 2023

Pyhän Kolminaisuuden kirkko

Oratoriokuoro loppiaisen tunnelmissa
Jokilaaksojen oratoriokuoro konsertoi Marita Kaakisen johdolla loppiaisen aikaan Taivahan tuiketta -konsertissa neljässä kirkossa Kalajokilaakson alueella, 6.1. klo 14 Ylivieskassa ja klo 18 Nivalassa sekä 8.1. klo 14 Haapajärvellä ja klo 18 Kalajoella.
Oratoriokuoro tunnetaan erityisesti isoista, orkesterin kanssa esitettävistä kirkkomusiikkiteoksista, mutta tässä konsertissa kuoro laulaa joululauluja ilman säestystä. Ohjelmaan on valittu loppiaiseen sopivia lauluja. Seimen äärelle tullaan Itämaan tietäjien kanssa muun muassa Oliver Tarneyn laulussa The Wise Men and the Star sekä ranskalaisessa joululaulussa Kolmen kuninkaan marssi.
Suomalaisilta säveltäjiltä mukana ovat muun muassa Jean Sibeliuksen Nyt seimelle pienoisen lapsen ja Toivo Kuulan Rukous. Konsertin nimi, Taivahan tuiketta, juontaa Raimo Tanskasen laulusta Jeesuksen seimellä.
Jokilaaksojen oratoriokuorossa on laulajia Kala- ja Pyhäjokilaaksoista, ja kuoro toimii nykyään Jokilatvan opiston kurssina.
Tervetuloa!

klo 14 Taivahan tuiketta loppiaiskonsertti kirkossa, Jokilaaksojen Oratoriokuoro, johtaa Marita Kaakinen, ohjelma 20e, opiskelijat ja työttömät 15e

  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä
  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Ylivieskan seurakunta