Opimme toisiltamme yhteisen kielen -  Allianssi yhdisti Pyhän Kolminaisuuden kirkon rakentajat

”Opimme toisiltamme yhteisen kielen”

21.4.2022 11.03

Bigroom eli Pyhän Kolminaisuuden kirkon suunnittelijat, rakennustoimikunta ja rakentajat kokoontuivat yhteiselle lounaalle seurakuntasali Mariaan keskiviikkona 20.4. noin vuosi kirkon käyttöönoton jälkeen. Kaikki allianssin osapuolet olivat tyytyväisiä yhteisen hankkeen onnistumisesta. Kokemuksia jaettaessa korostuivat yhteisen sävelen, hengen ja kielen löytyminen. Haasteet ratkaistiin yhdessä. Tekijöiden asenteessa näkyi myös selvästi, että oltiin tekemässä jotakin ainutkertaista. Rakentaminen toteutettiin myös hyvään aikaan; tänä päivänä se olisi tullut paljon kalliimmaksi.