Kotikirkko kutsuu

26.4.2022 15.19

Pyhän Kolminaisuuden kirkko ja kirkon kahvio ovat avoinna jälleen tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 10-18. Rukoushetki näinä päivinä klo 18. Tervetuloa hiljentymään, tutustumaan, lounaalle ja kahville! Yhdessä-juhlakirjaa, uusia ikoni-postikortteja, kirkkopuusta tehtyjä lautasia, jäätelöä, kahvia ja piirakkaa, ym. on myynnissä kirkon eteis-olohuoneessa Kirkkotalakoiden hyväksi.

Messu kirkossa sunnuntaisin klo 10.

Seurakunnan ateriapalvelu Maria avoinna kirkon seurakuntasalissa maanantaista torstaihin klo 10.30-13.00 ja perjantaisin 10.30-12.00.

Kirkon vapaaehtoisryhmiin tarvittaisiin vielä muutamia mukaan. Ilmoittautua voit täältä tai soittamalla suoraan 0447118616/Jussi Leppälä.