Ylivieskan seurakunta osallistuu valtakunnalliseen mediamissioon Kuva Jussi Leppälä

Ylivieskan seurakunta osallistuu valtakunnalliseen mediamissioon

28.4.2022 13.22

Ylivieskan seurakunta osallistuu Missio 2022 – valtakunnalliseen mediamissioon syys-lokakuussa 2022. Kirkkoneuvosto nimesi Timo Määtän Ylivieskan ev.lut. seurakunnan yhdyshenkilöksi.

Kirkkoneuvosto hyväksyi Maanmittauslaitoksen suorittaman selvityksen sekä tulevat jatkoselvittelyt Hevosmaan tilusjärjestelystä. Hevosmaan alue on suikaleinen, pirstoutunut ja siten tilusjärjestely on perusteltua.

Kirkkoneuvosto sai tiedoksi nuorisotyönohjaaja Hannele Ahon irtisanoutumisen virastaan. Kirkkoherra ja vastaava nuorisotyönohjaaja valmistelevat yhdessä esityksen virkajärjestelystä ja työnkuvasta liittyen nuorisotyöhön, lähetystyöhön sekä oppilaitostyöhön. Esitys viran avaamisesta hakuilmoituksineen tuodaan seuraavaan kirkkoneuvoston kokoukseen.

Kirkkoneuvosto myönsi Hanne Konttilalle opintovapaata 1.9.2022-31.5.2023 Itä-Suomen yliopiston teologian kandidaatin tutkinnon suorittamista varten. Johtavan nuorisotyönohjaajan tehtävässä jatkaa Marjo Jokitalo ja nuorisotyönohjaajan sijaisena Tiina Wallin.