Tule mukaan rukoilemaan!

13.9.2022 11.43

Syksyn Missio2022 on näkyvillä eri tiedotusvälineissä 19.9.-16.10. Tänä aikana eri puolilla Suomea järjestetään ympärivuorokautinen rukousvartio 28 paikkakunnalla, jokaisessa omalla vuorollaan yhden vuorokauden ajan. Neljän viikon ajan rukoillaan siis joka hetki jossain päin Suomea valtakunnalliseen Missioon liittyvien asioiden puolesta. Yksi paikkakunnista on Ylivieska, jossa järjestetään 24 tuntia kestävä rukousvartio alkaen maanantaina 10.10. klo 9 ja päättyen tiistaina 11.10. klo 9. Rukousvartion alkujakso  toteutetaan  Ylivieskan Vapaaseurakunnassa (Torikatu 3) ja loppujakso Uusheräyksen rukoushuone Betaniassa (Kyöstintie 18). Maanantai-iltana klo 19 on yhteinen rukoushetki Ylivieskan Pyhän kolminaisuuden kirkossa.

Kaikki halukkaat voivat olla mukana rukousvartiossa, johon tullaan tasatunnein joko yhden tai vaikka useammankin tunnin ajaksi. Jos haluat osallistua tähän "rukousmaratonin" Ylivieskan osuuteen, ota yhteyttä Timo Määttään (p 044-5602800, maatta.tj@gmail.com).

Missiosta tarkemmin: www.missio2022.fi