Uutislistaukseen

Ylivieskan seurakunnan työpaikat haettavana nyt KirkkoRekryssä

Kuvassa Ylivieskan seurakunnan työntekijät yhteiskuvassa elokuussa 2023

Ylivieskan seurakunta on ottanut 17.10.2023 käyttöön KirkkoRekry-rekrytointijärjestelmän. Rekrytointijärjestelmän käyttöönotto sujui vaivattomasti, kun päätös sen hankkimisesta tehtiin pari viikkoa sitten. Ensimmäiset rekrytoinnit julkaistiin tiistaina 17.10. vajaa kaksi viikkoa pääkäyttäjäkoulutuksen jälkeen. Tällä hetkellä seurakunnassa on haettavana johtavan nuorisotyönohjaajan virka ja seurakuntamestarin työsuhde järjestelmän kautta. Linkit löytyvät seurakunnan, Oikotien ja TE-palvelujen sivuilta. Jo pitempään auki ollut diakonian virka löytyy myös edellä mainituilta sivuilta, mutta on haettavana sähköpostihakuna.

Hakijaviestintä ja rekrytointien hallinta sujuu helposti KirkkoRekryn avulla. Hakijoille on helppo viestiä rekrytointiprosessin etenemisestä. Ensimmäinen kiitosviesti lähtee hakijoille, kun he ovat jättäneet hakemuksen ja hakuajan päätyttyä lähtee viesti, ketä kutsutaan haastatteluun ja kenen kohdalla rekrytointiprosessi ei valitettavasti jatku pidemmälle.

Järjestelmän käyttökoulutus on annettu maanantaina 16.10. työalojen johtaville työntekijöille. Voit tutustua KirkkoRekry-sivuumme osoitteessa Työnantaja Ylivieskan seurakunta, rekrytointi ja avoimet työpaikat - KirkkoRekry. Työpaikat näkyvät keskitetysti verkkosivujemme uudella Työpaikat-sivulla Työpaikat - Ylivieskan seurakunta.

Kaisa Toivoniemi
Kaisa Toivoniemi
talousjohtaja
Terveystie 11
84100 Ylivieska
Eija Nivala
Eija Nivala
kirkkoherra
Terveystie 11
84100 Ylivieska

18.10.2023 11.30