Nähdään kirkossa

Pyhän Kolminaisuuden kirkon ovet avautuvat kesäkauteen maanantaina 10. kesäkuuta. Maanantaista torstaihin ovet ovat auki tiekirkkona päivittäin klo 10-17 vapaaehtoisten seurakuntalaisten voimin 21. elokuuta saakka.

Kirkko tarjoaa mahdollisuuden hiljentymiseen ja kirkon eteistilan olohuoneessa on mahdollisuus kahvitteluun ja kohtaamiseen. Kirkkoon voi tutustua kaikessa rauhassa ja vapaaehtoiset ovat myös valmiita esittelemään kirkkoa.

Kirkon olohuoneen kahviossa on myytävänä jäätelöä, seurakunnan adresseja ja postikortteja, käsitöitä ja kirjallisuutta sekä kirkkopuusta tehtyjä lautasia ja rasioita. Maksuvälineenä toimii käteinen ja pankkikortti.

Kesäkaudella kirkko kutsuu sunnuntain messuihin klo 10, kesäillan musiikkihartauksiin tai rukoushetkiin keskiviikkoisin klo 18 ja lounastamaan kirkon seurakuntasali Marian puolelle maanantaista perjantaihin klo 10.30-13 (perjantaisin klo 10.30-12).

Tervetuloa kirkkoon!

6.6.2024 15.20