Rovaniemeltä 6000 euron lahjoitus Kirkkotalakoille

15.5.2020 15.02

Ylivieskan Kirkkotalakoot kiittää lämpimästi kirkkohankkeeseen tulleista lahjoituksista. Huhtikuun 2020 loppuun mennessä kirkon rakennusrahastoon on kertynyt yhteensä 764.416 euroa. Vuodenvaihteen jälkeen talakookassa on kasvanut 33.000 euroa.

Erityiskiitos lähiajan kolehtilahjoituksista lähtee Rovaniemen seurakunnalle 6000 euron lahjoituksesta. Lahjoitukset koostuvat seurakuntien kolehdeista, yksityisistä lahjoituksista, keräyksistä ja talakootuotteiden myynnistä. Myös helmikuussa alkanut yritysten haastekampanja lähti hyvin käyntiin, mutta hiljeni koronatilanteen vuoksi. Yrityshaasteeseen palataan vielä myöhemmin.