Kirkkovaltuusto hyväksyi Suvannon pappilan ostotarjouksen

15.7.2020 13.47

Uutinen Ylivieskan seurakunnan kirkkovaltuuston kokouksesta 10.7.2020:
Kirkkovaltuusto hyväksyi Suvannon pappilan ostotarjouksen

Suvannon pappila on ollut myynnissä tarjouskaupalla SKV Kiinteistövälitys Oy:llä. Kiinteistöstä on jätetty 177.000,00 €:n ostotarjous, johon ei ole tullut enää korottavia tarjouksia. Yhteisen tarjouksen ovat tehneet Kaarron Rakennus Oy/perustettavan yhtiön lukuun Mikko Kaarto 50% sekä Markus Jaatinen 50%. Kirkkovaltuusto hyväksyi ostotarjouksen. Päätös lähetetään tuomikapitulin lausuttavaksi ja alistetaan kirkkohallituksen vahvistettavaksi. Kauppakirja on ehdollinen kunnes kirkkohallituksen päätös on saanut lainvoiman. Kirkkovaltuusto valtuutti talousjohtaja Kaisa Toivoniemen hyväksymään kaupan ehdot ja allekirjoittamaan kauppakirjan.