Koronakevät käynnisti seurakunnan videohartaudet

30.7.2020 13.16 Kanttoreiden toteuttamat toivevirret ja hengelliset laulut, samoin kuin muut videohartaudet ovat edelleen katsottavissa tallenteina.

Korona sulki keväällä seurakunnan ovet, mutta avasi myös uudet mahdollisuudet. Työntekijät ottivat melkoisen digiloikan siirtämällä toimintaa verkkoon ja ottamalla käyttöön Teams-kokoukset. Videohartaudet olivat yksi uusi toimintamuoto, jonka älypuhelimet mahdollistivat. Kevään aikana tehtyjä hartauksia, tallennettuja jumalanpalveluksia ja Toiveiden toukokuun virsiä ja hengellisiä lauluja voi katsella vieläkin tallenteina tässä osoitteessa.