LapsiArkki tarjoaa lastenhoitoapua

Lastenhoitoapua tarjolla

4.9.2020 09.15

Tiistai-iltaisin Toimitalo Pietarissa kokoontuu LapsiArkki. Toiminta on tarkoitettu 1-8-vuotiaille lapsille, jotka pärjäävät tavanomaisessa ryhmässä ja joiden perhettä luotsaa yksi vanhempi - esimerkiksi jos toinen vanhemmista on reissutyössä tai arki pyörii tilapäisesti tai jatkuvasti toisen vanhemman vastuulla.

LapsiArkissa leikitään, pelataan, luetaan, askarrellaan, reippaillaan liikuntasalissa ikätason mukaisesti. Lapsista huolehtivat seurakunnan lastenohjaajat, joiden kanssa on turvallista viettää aikaa.

Lapsen ollessa ryhmässä vanhempi voi levähtää, harrastaa, hoitaa asioita tai vaikka istua kahvikupillisen ääressä ystävän kanssa.

LapsiArkki toimii tiistaisin klo 17.30-19.30. Mukaan mahtuu 8-12 lasta kerralla. Lapsi voi viettää ryhmässä tarvitsemansa ajan tällä aikavälillä. Toiminta on maksutonta. LapsiArkkiin ilmoittaudutaan aina edellisen viikon keskiviikosta alkaen maanantaihin klo 12 mennessä p. 044 7118 640. Tästä numerosta voit myös tiedustella asiasta lisää. Tervetuloa rohkeasti mukaan!