Ylivieskan kirkkoneuvosto vapautti Heikkilän hautausmaan kriisiajan hautapaikat

Kirkkoneuvosto vapautti Heikkilän hautausmaan kriisiajan hautapaikat

14.9.2020 13.45 Heikkilän hautausmaa ja kappeli

Ylivieskan seurakunnan kirkkoneuvosto päätti vapauttaa Heikkilän hautausmaan inarilaisille varatut kriisiajan hautapaikat ja korvata ne Suvannon hautausmaan uuden laajennusosan osoitetulta alueelta. Vapautuvista Heikkilän hautausmaan noin 50 hautapaikasta voi jatkossa yksi henkilö varata kaksi hautapaikkaa kuolemantapauksen yhteydessä.

Kirkkoneuvosto myönsi seurakunnan nimenkirjoitusoikeuden kirkkoherra Eija Nivalalle ja talousjohtaja Kaisa Toivoniemelle yhdessä tai erikseen. Kirkkoherran ollessa estyneenä hänen sijaisenaan toimii vs / vt kirkkoherra. Talousjohtajan ollessa estyneenä hänen sijaisenaan toimii kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja Pekka Similä.