Info kirkkotyömaalta nähtävissä videona

18.9.2020 11.13

Katsaus Ylivieskan kirkkotyömaalta on julkaistu perjantaina 11.9.2020 ylivieskankirkko.fi-sivustolla. Videolla Kotikirkon rakentajien vastaava mestari Timo Piippo kertoo rakennustilanteesta kirkon ulkopuolella, sisätiloissa ja kirkon vintillä. Haastateltavana ovat myös seurakuntalainen Mikko Niska, kirkkoherra Eija Nivala ja talousjohtaja Kaisa Toivoniemi. Kuvauksen, editoinnin ja tekstityksen on tehnyt Veli Lesell/PaikallisTV. Haastattelijana on tiedottaja Jussi Leppälä.

Jos pandemiatilanne sallii, järjestää seurakunta kaikille avoimen harjannostajaistilaisuuden lokakuun alkupuolella.