Ylivieskan kirkon suunnittelijalle arkkitehtuurin Finlandia

Kirkon suunnittelijalle arkkitehtuurin Finlandia Olympiastadionin peruskorjauksesta

8.10.2020 17.00 Kuvassa Ylivieskan kirkon arkkitehtuurikilpailun voittaneen Trinitas-ehdotuksen tehneen Arkkitehtitoimisto K2S:n edustajat Mikko Summanen (vas.), Niko Sirola ja Kimmo Lintula (kuva 7.11.2017: Anne Sumela).

Helsingin Olympiastadionin peruskorjaus on saanut 5.10.2020 arkkitehtuurin Finlandian. Peruskorjauksen suunnittelusta ovat vastanneet arkkitehtitoimisto K2S ja Arkkitehdit NRT. K2S voitti vajaa kolme vuotta sitten myös Ylivieskan kirkon arkkitehtikilpailun. Pääsuunnittelijana K2S:stä sekä stadionin peruskorjauksen että kirkon suunnittelu- ja rakennusvaiheen osalta on toiminut arkkitehti Kimmo Lintula. Arkkitehtuurin Finlandia-voittajan valitsi muusikko ja näyttelijä Paula Vesala.