Uutisia ja tiedotteita

Ylivieskan seurakunnan uutisia ja tiedotteita. Alempana linkit uusimpiin kirkkouutisiin sekä vanhojen kotisivujen kirkkouutisten arkistoon.

Uutislistaukseen

OLKKARI-ILLAT jatkuvat etänä Ylivieskassa – tee käsitöitä kotona

OLKKARI-ILLAT jatkuvat etänä – tee käsitöitä kotona

9.10.2020 09.41

Yhteiset käsityöillat eli OLKKARI-ILLAT ovat vallitsevan koronatilanteen takia tauolla. Haluamme kuitenkin tarjota mahdollisuutta jatkaa toimintaa kotoa käsin. Kuukauden toinen maanantai (12.10., 9.11. ja 14.12.) klo 18–19, voit tulla noutamaan käsitöitä varten materiaalia toimitalo Pietarin Nuorisotila Vitiksestä (sisäänkäynti B). Vuosien aikana olemme mm. neuloneet lapasia 10-vuotialle, villasukkia rippikoululaisille, vauvasukkia kastekoteihin ja sukkia 80-90 –vuotiaille. Tulevana talvena talkootyönä ovat erityisesti kymppilapaset, kastesukat ja onnittelukortit sekä hartiahuivit yli 95-vuotiaille. 

Etäolkkari-iltoihin eli kutomaan kotona kutsumme nuoria, opiskelijoita, työssäkäyviä, eläkeläisiä, äitejä, isejä, lapsia, mummoja ja vaareja – eli kaikenikäisiä. Seurakunta kustantaa talkootöiden langat, mukana ovat seurakunnan nuoriso-, lähetys- ja diakoniatyö.