Ylivieskan kirkkotyömaahan tutustuminen ylivieskankirkko.fi-sivuilla Valokuva: Pauli Nieminen, 3D-video: Mikko Niskanen

Kirkkotyömaahan tutustuminen ylivieskankirkko.fi-sivuilla

6.11.2020 13.23

Ylivieskan kirkon työmaakokous on päättänyt, ettei yleistä seurakuntalaisten tutustumistilaisuutta järjestetä. Kirkkotyömaalla vierailut rajataan minimiin, lähinnä viranomaistarkastuksiin. Syinä ovat koronatilanne, menossa olevat työvaiheet ja työturvallisuus. Tässä vaiheessa on tärkeää suojata työmaa mahdollisimman hyvin, että työ voi jatkua keskeytyksettä. Turvallisuus on työmaan suurin huoli ja työvaiheet ovat nyt sellaisia, että ylimääräinen väki voi olla riski. Seurakunta järjestää kuitenkin jäljellä olevista sisätyövaiheista 3D-videoita noin kuukauden välein. Niissä katsoja pääsee kulkemaan kirkon sisätiloissa ja katselemaan työmaata 360 asteen näkymillä. Ensimmäinen 3D video julkaistiin 13.10. ja toinen  16.11.2020 ylivieskankirkko.fi-sivuilla.