Seurakunnan ateriapalvelu valmistautuu muuttoon

20.11.2020 09.59

Lähes 30 vuotta seurakuntakoti Mariassa toiminut ateriapalvelu on avoinna nykyisissä tiloissa vielä tämän vuoden loppuun saakka. Ensi vuoden alussa alkaa muutto uuden kirkon seurakuntasaliin ja sen yhteydessä oleviin keittiötiloihin. Ateriapalvelun avaamisesta uusissa tiloissa ilmoitetaan erikseen, kun tilat ja muutto valmistuvat.

Joulukuun ajan toiminta jatkuu entiseen malliin Mariassa. Ateriapalvelu on auki maanantaista torstaihin klo 10.30 – 13.00 ja perjantaisin klo 10.30 – 12.00. Lounashinta on eläkeläisiltä 6,80 ja muilta 8,00 euroa. Maksuvälineenä käy myös pankkikortti. Tarjolla ovat gluteeniton, laktoositon, maidoton ja kasvisvaihtoehto. Lounaaseen kuuluu aina jälkiruoka. Ruokalista löytyy tästä linkistä.

Korona-aikana ruokailijoiden tulee noudattaa yleisiä THL:n turvaväli- ja hygieniasuosituksia sekä asioida vain terveenä. Käsien pesumahdollisuus on ja tiloista löytyy käsidesiautomaatti. Tervetuloa turvallisesti ruokailemaan!