Kauneimpia joululauluja ei lauleta Ylivieskassa ja Merijärvellä

Kauneimpia joululauluja ei lauleta yhdessä Ylivieskassa ja Merijärvellä

20.11.2020 13.49

Koronatilanteen vuoksi myös kauneimmat joululaulut-yhteislaulutilaisuudet on jouduttu tänä joulun alla perumaan Ylivieskassa ja Merijärvellä.

Koko Suomen Kauneimmat Joululaulut -tapahtuma lähetetään kuitenkin 13.12. klo 18 Suomen Lähetysseuran YouTube-kanavalla ja Facebook-sivuilla suoraan Kauneimpien Joululaulujen syntysijoilta, Suomen Lähetysseuran Lähetyskirkosta. Antti Vuoren 11-henkisen orkesterin solistina laulaa Camilla Bäckman, joka on viettänyt viime vuodet ulkomailla Cirque du Soleil’n solistina. Liity mukaan laulamaan!

Tilaisuutta voi katsoa tallenteena 6.1.2021 asti.

Kauneimmat joululaulut kerää lahjoituksia Suomen Lähetysseuran kautta kehitysmaiden lasten hyväksi tejtävään työhön. Lahjoituksen voit tehdä tästä linkistä.