Nyt on aika ilmoittautua Ylivieskan uuden kirkon vapaaehtoiseksi

Nyt on aika ilmoittautua uuden kirkon vapaaehtoiseksi

28.1.2021 21.11

Ylivieskan uuden kirkon käyttöönotto tapahtuu näillä näkymin maaliskuussa ja vihkimisjumalanpalvelusta vietetään pääsiäisenä 4.4. viisi vuotta kirkkopalon jälkeen. Koronatilanne määrittää kokoontumisrajoitukset, joiden mukaan myös kirkon käyttöönotto tapahtuu. Joka tapauksessa pääsiäisen jumalanpalvelus lähetetään TV1:ssä, joten siihen on mahdollisuus osallistua myös kotoa käsin.

Kirkon ovia on tarkoitus pitää mahdollisimman paljon auki. Siihen tehtävään tarvitaan jokaista kiinnostunutta vapaaehtoista. Tehtäviä on monenlaisia, eteisen olohuonetilan kahvion pyörittäminen, tarvittaessa kirkon tilojen esittely, kirkkotalakoo-tuotteiden myynti, opastus, mahdollisuuden osallistua aamu- tai iltahartauden pitämiseen, ym. Ilmoittautuminen vapaaehtoistehtäviin tapahtuu tästä linkistä. Tärkeää on ilmoittaa oma sähköpostiosoite tai jos sellaista ei ole, puhelinnumero. Järjestämme kaikille ilmoittautuneille koulutuksen, jossa ilmoitamme myös päivystysvuorot.

Toivomme mahdollisimman monen ylivieskalaisen tulevan mukaan oman kotikirkon vapaaehtoistalkoisiin.