Vielä ehdit osallistua Kirkkotalakoot-keräykseen Ylivieskan Kotiseutuyhdistyksen kautta.

Kirkkotalakoot-keräyshaaste yksityisille ja yrityksille

25.2.2021 20.13

Oulun poliisilaitoksen, Ylivieskan Kotiseutuyhdistykselle 13.5.2016 myöntämä viisivuotinen rahankeräyslupa RA/2016/162 Ylivieskan uuden kirkon rakentamiseen päättyy 15.5.2021. Vuosi sitten korona-pandemian alkamisen aikoihin julkaisimme ylivieskalaisille yrityksille suunnatun sähköpostikeräyksen. Pandemia-aika on ollut yrityksille monella tavalla haasteellinen ja siksi emme ole tätä keräystä uusineet. Monet yritykset ovat keräyksen aikana lahjoittaneet, mutta Kotiseutuyhdistyksen keräysluvan päättyessä muistutamme vielä tästä mahdollisuudesta niitä yrityksiä ja yksityisiä, jotka haluavat olla mukana Kirkkotalakoissa Ylivieskan Kotiseutuyhdistyksen kautta.

Kaikki lahjoittaneet yritykset julkaistaan syksyllä ilmestyvässä Ylivieskan kirkot-kirjassa sekä seurakunnan verkkosivuilla, ellei lahjoittaneella yrityksellä ole mitään sitä vastaan.

Keräyksen toimeenpanoaikana 16.5.2016 – 15.5.2021 Ylivieskan Kotiseutuyhdistys on suorittanut lähes 30 erilaista keräystapahtumaa. Eniten on järjestetty lipaskeräyksiä, joita on toteutettu pääasiassa Ylivieskalaisten yritysten tiloissa ja muissa yleisötapahtumissa. Lisäksi on toteutettu yksi haastekeräys ja kaksi kohdennettua pankkisiirtokeräystä. Rahankeräyksen tuotto Kotiseutuyhdistyksen keräystilille on ollut tähän mennessä 31 630,05 euroa ja summa sisältyy Kirkkotalakoot-keräyksen tähänastiseen tuottoon.

Kotiseutuyhdistyksen rahankeräysluvan päättymisen jälkeen lahjoituksia Ylivieskan uuden kirkon rakentamiseen voi tehdä edelleen Ylivieskan seurakunnan kirkkotalakoot-tileille. Tarkemmat ohjeet ja tilitiedot löytyvät täältä