Kesäillan musiikkia Pyhän Kolminaisuuden kirkossa - lauantain iltasoitto muistokirkossa

4.6.2021 10.14

Ylivieskan Pyhän Kolminaisuuden kirkossa alkavat kesäillan musiikkihartaudet keskiviikkoiltaisin klo 19 kesäkuun toisella viikolla ja jatkuvat elokuun puoliväliin saakka. Ohjelmassa on esitetyn musiikin lisäksi yhteisvirsiä ja iltahartaus. Koko kesän ohjelmiston näet täältä. Musiikkihartaudet myös striimataan ja ovat katsottavissa suorina lähetyksinä tästä linkistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Tallenteet tulevat katsottaviksi pienen viiveen jälkeen osoitteessa ylivieskankirkko.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Lauantaista 5.6. klo 18 alkaen kuullaan jälleen kesälauantaisin jo perinteinen iltasoitto kirkon raunioilta Janne Nietulan soittamana. Loppukesästä iltasoiton yhteyteen saadaan toivottavasti jo uudesta tapulista soitettavat ehtookellot.