Sanna Vähäkangas Ylivieskan seurakunnan nuorisotyönohjaajan virkaan Sanna Vähäkangas

Sanna Vähäkangas Ylivieskan seurakunnan nuorisotyönohjaajan virkaan

13.8.2021 16.57

Ylivieskan seurakunnan kirkkoneuvosto valitsi Sanna Vähäkankaan seurakunnan nuorisotyönohjaajan virkaan. Viran työnkuva painottuu ensisijaisesti varhaisnuorisotyöhön, mutta se sisältää myös rippikoulu- ja nuorisotyötä kolmen muun nuorisotyönohjaajan kanssa.

Kirkkoneuvostolle annettiin tiedoksi, että uusien kirkonkellojen asennus tapuliin suoritetaan viikolla 33, jonka jälkeen tehdään vielä kellotapulin loppupanelointi ja tapulin ympäristön maisemointi. Ylivieskan uuden kellotapulin siunaaminen ja piispanmessu ovat 5.10.2021.