Palaneen kirkon raunioilta uuteen Pyhän Kolminaisuuden kirkkoon

Kuva: Mikko Niskanen

Teimme pienen videon ylivieskalaisesta kirkkomatkasta palaneen kirkon raunioilta uuteen Pyhän Kolminaisuuden kirkkoon. Idea lähti Esko Jaatiselta. Musiikin kokosi, äänitti ja tuotti Jouko Kantola. Drone-videot kuvasi ja editoi lopulliseksi kokonaisuudeksi Mikko Niskanen/Niskane Oy. Kolmessa minuutissa voit kulkea videon mukana yli viiden vuoden matkan surusta ja järkytyksestä nousseen toivon kautta uuden kotikirkon valoon ja rauhaan.

Voit katsoa videon tästä linkistä: https://www.ylivieskankirkko.fi/video/124/ylivieskalainen-paasiaisvaellus-palaneen-kirkon-raunioilta-pyhan-kolminaisuuden-kirkkoon?channelName=Jumalanpalvelukset

Loppusyksystä on ilmestymässä kirja Yhdessä – kertomus ylivieskalaisesta pääsiäisvaelluksesta. Se on juhlakirja kirkon rakentamisen vaiheista sekä Ylivieskan kirkkojen historiasta.

14.9.2021 10.32