Ylivieskan seurakunnan toiminta tammikuun 2022 koronarajoitusten aikana Kuva: Jussi Leppälä

Seurakunnan alkuvuoden toiminta

14.1.2022 10.30

• Pohjois-Suomen aluehallintovirasto on kieltänyt kaikki yleisötilaisuudet 23.12.2021 - 31.1.2022 väliseksi ajaksi.
  • Oulun hiippakunnan tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan kyseisenä aikana jumalanpalveluksiin ja kirkollisiin toimituksiin voi ottaa kokoontumisrajoituksista huolimatta enintään 1/4 tilaan hyväksyttävästä enimmäisosallistujamäärästä.
  • Kaikki muut seurakunnan kokoontumiset on joko peruttu tai siirretty verkkoon lapsityön päiväkerhoja ja LapsiArkkia sekä varhaisnuorten ja nuorten ilmoitettuja kokoontumisia lukuun ottamatta.
  • Kaikki Pyhän Kolminaisuuden kirkosta striimattavat jumalanpalvelukset on kuultavissa ja katsottavissa suorina lähetyksinä sekä tallenteina kahden viikon ajan. Linkit löytyvät ylivieskanseurakunta.fi/tutki-uskoa -sivulta.
  • Kirkko on suljettu jumalanpalveluksia ja kirkollisia toimituksia sekä Marian ateriapalvelua (ma-to klo 10.30-13, pe 10.30-12) lukuun ottamatta.
  • Kaikissa tilaisuuksissa on vahva kasvomaskisuositus. Kiinnitämme huomiota riittäviin turvaväleihin ja käsihygieniaan.
  • Mahdollisista muutoksista toiminnassa ilmoitetaan seurakunnan kotisivuilla ja seurakuntailmoituksissa.
  • Hannu Ilmolahden ja Hannu Annalan konsertti 23.1.2022 on siirretty myöhempään ajankohtaan.