Uutisia ja tiedotteita

Ylivieskan seurakunnan uutisia ja tiedotteita. Alempana linkit uusimpiin kirkkouutisiin sekä vanhojen kotisivujen kirkkouutisten arkistoon.

Uutislistaukseen

Yhteisvastuukeräys alkaa  

Yhteisvastuukeräys 2022 Ylivieskan seurakunnassa

Yhteisvastuukeräys alkaa sunnuntaina 6.2.2022. Keräyksen teemana on koronapandemian seurauksista kärsivien lasten ja nuorten auttaminen Suomessa ja maailmalla. 

Ylivieskan yhteisvastuukeräykseen kuuluvat aikaisempien vuosien tapaan tilaisuudet ja tapahtumat, joiden tuotto osoitetaan yhteisvastuukeräykselle. Kevään aikana järjestetään mahdollisuuksien mukaan yhteistä tekemistä, leivontaa, runonlausuntaa, musiikkia ja sellaista toimintaa, jossa eri lahjoin voidaan tukea keräystä. Luvassa on lipaskeräys ja erityisesti lapsille suunnattu perheen päivä kirkossa. Keräyksen suunnittelu jatkuu ja keräysideoita otetaan mielellään vastaan seurakuntalaisilta. Tänä vuonna haastetaan erityisesti nuoria osallistumaan yhteisvastuukeräykseen. Diakonian johtokunta on päättänyt, että kotiseurakuntaan jäävä osuus keräyksen tuotosta kohdennetaan tuen ja avun tarpeessa oleville nuorille Ylivieskassa ja Merijärvellä.  

Lisätietoa ja mahdollisuus osallistua verkkolahjoituksena tai MobilePaylla Ylivieskan seurakunnan Yhteisvastuukeräykseen.

4.2.2022 17.07