YHDESSÄ-juhlakirjan ennakkotilauslomake

Upea kuva-, historia- ja tietoteos ”YHDESSÄ – kertomus ylivieskalaisesta pääsiäisvaelluksesta” on nyt tilattavissa ennakkoon. Kirja ilmestyy marraskuussa. Voit tehdä sitovan ennakkotilauksen tällä lomakkeella tai kirkossa ja kirkkoherranvirastossa oleviin tilauslaatikoihin aukioloaikoina. ​​​​​​​Varaa itselle tai lahjaksi kovakantinen, 180-sivuinen kirja, jota myydään Kirkkotalakoiden hyväksi 40 eurolla. Laita tilaukseen sähköpostisoitteesi, jotta voimme ilmoittaa milloin kirja on haettavissa kirkosta. Jos sinulla ei ole sähköpostia, laita puhelinnumerosi. Kirja maksetaan haun yhteydessä joko käteisellä tai pankkikortilla. Kauempaa kirjan tilanneille lähetämme kirjan postipakettina ja siinä tapauksessa pyydämme teitä ilmoittamaan lomakkeeseen myös osoitteenne. Postituskulut lisätään kirjan hintaan ja lasku tulee postipaketin mukana.