kouluikäiset
kouluikäiset

Tervetuloa meidän seurakunnan toimintaan kouluikäisille (1-7lk)!

Säännöllistä viikkotoimintaa kouluikäisille on tarjolla kerhojen ja 7-Oloiltojen muodossa. Kerhot ja 7-Oloillat kokoontuvat viikoittain Toimitalo Pietarin Nuorisotila Vitiksessä (Terveystie 11, B-sisäänkäynti).

7-Oloillat ovat torstaisin klo 14.30-16.30 Nuorisotila Vitiksessä. 7-Oloilloissa on aina paikalla yksi nuorisotyönohjaaja ja 7-luokkalaisille on tarjolla välipalaa, mahdollisuus viettää kavereiden kanssa aikaa ja tehdä läksyjä.

Erilaisia kerhoja on mm. kokkikerhot, liikuntakerhot ja askartelukerhot. Kerhoja ohjaavat Kerhonohjaaja- ja Isoskoulutuksessa olevat nuoret. Lisätietoja kerhoista voi kysyä Sannalta (puh. 0447118625).

Leirit Törmälässä ovat todella suosittuja. Erilaisia leirejä järjestetään Törmälässä ympäri vuoden. Syyskaudella joululeiri, keväällä pääsiäisleiri ja kesällä kesäleirit. Kesällä 2020 emme järjestä leirejä Törmälässä kouluikäisille. Tulossa on kuitenkin Vitiksen kesäpäivät. Lisätietoja leiristä voi kysyä Juhalta (puh. 0447118624).

Talvitapahtuma Yhteisvastuukeräyksen hyväksi helmikuussa. Ylivieskan jäähallilla (Kalajokilaakso-areena) järjestetään koko perheen Talvitapahtuma, jossa iloista talvista ohjelmaa, mahdollisuus luisteluun ja herkutteluun kahvilassa. Tapahtuman tuotto ohjataan Yhteisvastuukeräykseen.

10-Synttärit kaikille 10-vuotta täyttäville ylivieskalaisille ja merijärvisille järjestetään lokakuussa.

7-luokkalaisten ryhmäyttämisleirit (7-leirit) järjestetään syyskuussa tukemaan uusien 7-luokkien koulutaivalta yläkoulussa.

Syyslomaviikon hulinapäivät 1.-4. -luokkalaisille. Syyslomaviikolla hulinapäivät kutsuvat lomalaisia viettämään Hulinapäiviä Nuorisotila Vitikseen. Päivien aikana kokkaillaan joka päivä lounas, askarrellaan, ulkoillaan, pelaillaan ja hiljennytään hartaushetkissä. 

Päivänavaukset alakouluilla kerran kuukaudessa. Päivänavauksien toteuttamiseen osallistuvat nuorisotyönohjaajat, papit ja kanttorit. 

YouTube-video
Piirros koululaisista
Yhteisiä hetkiä, yhdessä oppimista ja yhdessä kasvasmista.