kouluikäiset
kouluikäiset

Tervetuloa meidän seurakunnan kouluikäisten toimintaan (1-7lk)!

 

Avoinna olevat ilmoittautumiset:

Torstaina 14.10. klo 16 alkaen etusivulla.


Säännöllistä viikkotoimintaa kouluikäisille on tarjolla kerhojen muodossa. Kerhot kokoontuvat viikoittain Toimitalo Pietarin Nuorisotila Vitiksessä (Terveystie 11, B-sisäänkäynti). Kerhotoiminta alkaa syysloman jälkeen viikolla 44. Erilaisia kerhoja on mm. kokkikerhot, liikuntakerhot ja askartelukerhot. Kerhoja ohjaavat Kerhonohjaaja- ja Isoskoulutuksessa olevat nuoret. Lisätietoja kerhoista voi kysyä Sannalta (puh. 044 7118624). Kerhoaikataulut löytyvät täältä.

Leirit Törmälässä ovat todella suosittuja. Erilaisia leirejä järjestetään Törmälässä ympäri vuoden. Syyskaudella joululeirit, keväällä pääsiäisleiri ja kesällä kesäleirit. Lisätietoja leireistä voi kysyä Sannalta puh. 044 7118624.

Talvitapahtuma Yhteisvastuukeräyksen hyväksi helmikuussa. Ylivieskan jäähallilla (Kalajokilaakso-areena) järjestetään koko perheen Talvitapahtuma, jossa iloista talvista ohjelmaa, mahdollisuus luisteluun ja herkutteluun kahvilassa. Tapahtuman tuotto ohjataan Yhteisvastuukeräykseen.

10Synttärit kaikille 10-vuotta täyttäville ylivieskalaisille ja merijärvisille järjestetään etänä marraskuun aikana alakouluilla.

7-luokkalaisten ryhmäyttämisleirit (7-leirit) järjestetään syyskuussa tukemaan uusien 7-luokkien koulutaivalta yläkoulussa.

Syyslomaviikon hulinapäivät 1.-4. -luokkalaisille. Syyslomaviikolla hulinapäivät kutsuvat lomalaisia viettämään Hulinapäiviä Nuorisotila Vitikseen. Päivien aikana kokkaillaan lounasta, askarrellaan, ulkoillaan, pelaillaan ja hiljennytään hartaushetkissä. 

Päivänavaukset alakouluilla kerran kuukaudessa. Päivänavauksien toteuttamiseen osallistuvat nuorisotyönohjaajat, papit ja kanttorit. 

 

Toimintaesitteet jaetaan mahdollisuuksien mukaan koulujen kautta lokakuun alussa. Pääset toimintaesitteeseen myös tästä

 

Toimintaamme ja tulevia tapahtumia voi seurata myös somessa. Meidät löydät Instagramista @nuorisotilavitis, Facebookista Nuorisotila Vitis ja YouTubesta Nuorisotila Vitis. Päivitämme someen ajankohtaisista uutisista ja tapahtumista. Kannattaa seurata meitä!

YouTube-video
Piirros koululaisista
Yhteisiä hetkiä, yhdessä oppimista ja yhdessä kasvasmista.

Ota yhteyttä

nuorisotyönohjaaja / varhaisnuorisotyö
Ylivieskan seurakunta