kouluikäiset

Tervetuloa meidän seurakunnan toimintaan kouluikäisille (1-7lk)!

Avoinna olevat ilmoittautumiset:

Ilmoittautuminen alkaa torstaina 20.5. klo 18 alkaen näistä linkeistä:

- Kesäleirit Törmälässä                           bit.ly/leirit2021
- Kesäpäivät Nuorisotila Vitiksessä       bit.ly/kesapaivat2021

Kesäleiriesite 2021

Seuraamme koronatilanteen kehittymistä ja ilmoitamme osallistujille mikäli leirejä/kesäpäiviä ei voida järjestää heikentyneen koronatilanteen takia.

Varhaisnuorten kesäleirien ajankohdat ja ikäryhmät:

VNT 1       7-9.6. vuonna 2013 ja 2012 syntyneille tytöille ja pojille

VNT 2       28-30.6. vuonna 2011 ja 2010 syntyneille tytöille ja pojille

VNT 3       16-18.7. vuonna 2009 ja 2008 syntyneille tytöille ja pojille

VNT 4       20-22.7. vuonna 2011 ja 2010 syntyneille tytöille ja pojille

- Leiripaikkoja on rajallinen määrä (35) ja ne menevät nopeasti. Joten kannattaa olla valmiina ilmoittautumisen alkaessa. Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

- Leirit on tarkoitettu ensisijaisesti Ylivieskassa ja Merijärvellä koulua kävyille.

- Leirin hinta on 25€ ja ulkopaikkakuntalaisille (jos leiripaikkoja jää) hinta on 30€.

- Mikäli leiripaikkoja vapautuu, olemme yhteydssä varasijalla oleviin.

- Lähetämme leirikirjeen noin viikkoa ennen leirin alkua.

- Jos ilmoittautumisessa ilmenee ongelmia, voit olla yhteydessä Hanneen 044 711 8623.

Kesäpäivät 5.-7.7.2021 Nuorisotila Vitiksessä 2010-2013 syntyneille:

Tervetuloa leikkimään, pelaamaan, askartelemaan ja viettämään yhteisiä hetkiä Vitiksen kesäpäiville! Kesäpäivät järjestetään Nuorisotila Vitiksessä (Terveystie 11, B-sisäänkäynti) ja sen pihapiirissä.

- Kesäpäiville mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

- Kesäpäivien hinta on 15e, joka sisältää materiaalin ja pienen välipalan.

Säännöllistä viikkotoimintaa kouluikäisille on tarjolla kerhojen ja 7-Oloiltojen muodossa. Kerhot ja 7-Oloillat kokoontuvat viikoittain Toimitalo Pietarin Nuorisotila Vitiksessä (Terveystie 11, B-sisäänkäynti).

7-Oloillat ovat torstaisin klo 14.30-16 Nuorisotila Vitiksessä. 7-Oloilloissa on aina paikalla yksi nuorisotyönohjaaja ja 7-luokkalaisille on tarjolla välipalaa, mahdollisuus viettää kavereiden kanssa aikaa ja tehdä läksyjä.

Erilaisia kerhoja on mm. kokkikerhot, liikuntakerhot ja askartelukerhot. Kerhoja ohjaavat Kerhonohjaaja- ja Isoskoulutuksessa olevat nuoret. Uusi kerhokausi alkaa aina syyslomaviikon jälkeen. Lisätietoja kerhoista voi kysyä Sannalta (puh. 0447118632).

Leirit Törmälässä ovat todella suosittuja. Erilaisia leirejä järjestetään Törmälässä ympäri vuoden. Syyskaudella joululeiri, keväällä pääsiäisleiri ja kesällä kesäleirit. Lisätietoja leireistä voi kysyä Hannelta (puh. 0447118623).

Talvitapahtuma Yhteisvastuukeräyksen hyväksi helmikuussa. Ylivieskan jäähallilla (Kalajokilaakso-areena) järjestetään koko perheen Talvitapahtuma, jossa iloista talvista ohjelmaa, mahdollisuus luisteluun ja herkutteluun kahvilassa. Tapahtuman tuotto ohjataan Yhteisvastuukeräykseen.

10-Synttärit kaikille 10-vuotta täyttäville ylivieskalaisille ja merijärvisille järjestetään lokakuussa. Muistamme myös vuonna 2020 10-vuotta täyttäneitä, mutta hieman eri tavalla.

7-luokkalaisten ryhmäyttämisleirit (7-leirit) järjestetään syyskuussa tukemaan uusien 7-luokkien koulutaivalta yläkoulussa.

Syyslomaviikon hulinapäivät 1.-2. -luokkalaisille. Syyslomaviikolla hulinapäivät kutsuvat lomalaisia viettämään Hulinapäiviä Nuorisotila Vitikseen. Päivien aikana kokkaillaan joka päivä lounas, askarrellaan, ulkoillaan, pelaillaan ja hiljennytään hartaushetkissä.

Päivänavaukset alakouluilla kerran kuukaudessa. Päivänavauksien toteuttamiseen osallistuvat nuorisotyönohjaajat, papit ja kanttorit.

Piirros koululaisista
Yhteisiä hetkiä, yhdessä oppimista ja yhdessä kasvasmista.

vs. nuorisotyönohjaaja / lähetyssihteeri
Ylivieskan seurakunta