Kouluikäiset
Kouluikäiset

Tervetuloa meidän seurakunnan kouluikäisten toimintaan (1-7lk)!

 

Avoinna olevat ilmoittautumiset:

Ilmoittautuminen kerhoihin on auki, paikkoja on vielä rajoitetusti jäljellä! Ilmoittaudu mukaan klikkaamalla Kouluikäisten kerhot 22-23

Kerhot alkavat syysloman 2022 jälkeen viikolla 44. Kerhot kokoontuvat kerran viikossa nuorisotila Vitiksessä toimitalo Pietarissa. Kerhot kestävät tunnista puoleentoista tuntiin. Kerhoihin on ennakkoilmoittautuminen.

Kerhoissa tehdään kaikenlaista mukavaa koulutettujen kerhonohjaajien johdolla: puuhakerhossa puuhastellaan kaikkea mahdollista kerholaisten toiveet huomioiden, kokkikerhossa kokkaillaan makoisia herkkuja, leikkikerhossa leikitään ja pelataan, liikunta- ja kokkikerhossa liikutaan ja kokataan kaikkea mukanaa! Kerhojen aikana on paikalla täysikäinen iltavalvoja. Kerhoissa tärkeää on myös hiljentyä hartaudessa kristinuskon tärkeimpien aiheiden ääreen.

Kaikki kerhot ovat ilmaisia. Kerhot kestävät syyskaudella joulukuun alkuun ja jatkuvat kevätkauden (ei hiihtolomalla eikä hiljaisella viikolla) huhtikuun loppuun asti. Kysymyksissä voit olla yhteydessä nuorisotyönohjaaja Sannaan.

Kerhoaikataulu 2022-2023

Keskiviikko
Puuhakerho 1-4lk klo 18-19.30
Kokkikerho 2-4lk klo 16.30-18.00
Kokkikerho 1-4lk klo 18-19.30

Torstai
Kokkikerho 1-2lk klo 17-18

Välipalaparkki kaikille 7-luokkalaisille nuorisotila Vitiksessä torstaisin 3.11.2022 alkaen klo 14.30-16. Tervetuloa hengaamaan, pelailemaan ja syömään välipalaa!

Päivänavaukset alakouluilla kerran kuukaudessa (korona-aikana videoina). Päivänavauksien toteuttamiseen osallistuvat nuorisotyönohjaajat, papit ja kanttorit. 

Syysoppaan varhaisnuorten toiminnasta syksyllä 2022 löydät tästä

 

Toimintaamme ja tulevia tapahtumia voi seurata myös somessa. Meidät löydät Instagramista @nuorisotilavitis, Facebookista Nuorisotila Vitis ja YouTubesta Nuorisotila Vitis. Päivitämme someen ajankohtaisista uutisista ja tapahtumista. Kannattaa seurata meitä!

YouTube-video
Piirros koululaisista
Yhteisiä hetkiä, yhdessä oppimista ja yhdessä kasvasmista.

Ota yhteyttä

nuorisotyönohjaaja / varhaisnuorisotyö
Ylivieskan seurakunta