kouluikäiset

Tervetuloa meidän seurakunnan kouluikäisten toimintaan (1-7lk)!

Avoinna olevat ilmoittautumiset:

Kesäleireille 2022 ilmoitautuminen alkaa 12.5. klo 17 seurakunnan nettisivuilla ja ilmoittautumaan pääsee myös tästä linkistä: Ilmoittautuminen (mvsoy.fi)

Tietoa leireistä (aikataulut, iät ym.) saat tästä.

Säännöllistä viikkotoimintaa kouluikäisille on tauolla kesän ajan. Kerhot jatkuvat syysloman 2022 jälkeen.

Syystapahtuma Yhteisvastuukeräyksen hyväksi tulossa syksyllä.

10Synttärit kaikille 10-vuotta täyttäville ylivieskalaisille ja merijärvisille loka-marraskuussa.

7-luokkalaisten ryhmäyttämisleirit (7-leirit) järjestetään syyskuussa tukemaan uusien 7-luokkien koulutaivalta yläkoulussa.

Syyslomaviikon hulinapäivät 1.-4. -luokkalaisille. Syyslomaviikolla hulinapäivät kutsuvat lomalaisia viettämään Hulinapäiviä Nuorisotila Vitikseen. Päivien aikana kokkaillaan lounasta, askarrellaan, ulkoillaan, pelaillaan ja hiljennytään hartaushetkissä.

Päivänavaukset alakouluilla kerran kuukaudessa (korona-aikana videoina). Päivänavauksien toteuttamiseen osallistuvat nuorisotyönohjaajat, papit ja kanttorit.

Kesälomaoppaat kouluikäisille jaetaan koulujen kautta toukokuun alussa.

Toimintaamme ja tulevia tapahtumia voi seurata myös somessa. Meidät löydät Instagramista @nuorisotilavitis, Facebookista Nuorisotila Vitis ja YouTubesta Nuorisotila Vitis. Päivitämme someen ajankohtaisista uutisista ja tapahtumista. Kannattaa seurata meitä!

Piirros koululaisista
Yhteisiä hetkiä, yhdessä oppimista ja yhdessä kasvasmista.

nuorisotyönohjaaja / varhaisnuorisotyö
Ylivieskan seurakunta