Diakoniatyöntekijä tukenasi

Onko elämäsi solmussa? Elämässä voi tulla tilanne, jossa ei tiedä mitä tekisi tai mistä saisi apua. Diakoniatyöntekijöiden kanssa voit keskustella sekä saada ohjausta ja neuvontaa. Tarvittaessa voidaan pohtia myös taloudellisen tuen tarvetta. Diakoniatyöntekijän palvelut on tarkoitettu kaikille Ylivieskassa kirjoilla oleville asukkaille. Ne ovat maksuttomia sekä luottamuksellisia.

Kotikäynnit

Kotikäynnille voit pyytää diakoniatyöntekijää, jonka kanssa on mahdollista keskustella luottamuksellisesti mistä tahansa mieltäsi painavista asioista. Halutessasi voidaan puhua hengellisyydestä, rukoilla tai toimittaa kotiehtoollinen.

Soita ja varaa aika

Kun haluat tavata diakoniatyöntekijän, soita ja varaa häneltä aika. Voit sopia ajan myös sähköpostitse. Voit olla yhteydessä diakoniatyöhön riippumatta siitä, oletko kirkon jäsen.

Kuvassa pieniä leikkiautoja matolla
Diakoniatyöntekijä kohtaa kotikäynneillä lapsiperheitä ja yksinasuvia

Diakoniapäivystys toistaiseksi puhelimitse 044-7118 670 ti-to klo 8.30-10. Voit myös jättää soittopyynnön tekstiviestillä päivystysnumeroon. Muina aikoina yhteydenotot suoraan
diakoniatyöntekijöille.