Diakoniatyöntekijä tukenasi

Onko elämäsi solmussa? Elämässä voi tulla tilanne, jossa ei tiedä mitä tekisi tai mistä saisi apua. Diakoniatyöntekijöiden kanssa voit keskustella sekä saada ohjausta ja neuvontaa. Tarvittaessa voidaan pohtia myös taloudellisen tuen tarvetta. Diakoniatyöntekijän palvelut on tarkoitettu kaikille Ylivieskassa kirjoilla oleville asukkaille. Ne ovat maksuttomia sekä luottamuksellisia.

Soita ja varaa aika

Kun haluat tavata tai keskustella diakoniatyöntekijän kanssa, soita ja varaa häneltä aika. Voit sopia ajan myös sähköpostitse tai jättää soittopyynnön tekstiviestillä. Voit olla yhteydessä diakoniatyöhön riippumatta siitä, oletko kirkon jäsen.

Kotikäynnit

Kotikäynnille voit pyytää diakoniatyöntekijää, jonka kanssa on mahdollista keskustella luottamuksellisesti mistä tahansa mieltäsi painavista asioista. Halutessasi voidaan puhua hengellisyydestä, rukoilla tai toimittaa kotiehtoollinen.

Kuvassa pieniä leikkiautoja matolla
Diakoniatyöntekijä kohtaa kotikäynneillä lapsiperheitä ja yksinasuvia

Taloudelliset asiat käsitellään aina diakoniapäivystyksen vastaanotolla, jonne varataan aika henkilökohtaista keskustelua varten. Taloudellinen apu on kriisiluonteista ja pääosin ruoka-apua.

Diakoniapäivystykseen ajanvarauksella

Ajanvaraus

Ti-To klo 8.30-9.30

Huom! Diakoniapäivystys suljettu
31.8., 7.9., 15.9. ja 12.10.

Voit myös jättää soittopyynnön tekstiviestillä tai WhatsApilla.

Ajanvarauksessa sovitaan asiointiaika diakoniatoimistoon ja
varatusta ajasta lähetetään vahvistus tekstiviestillä.

Huom! Muissa asioissa kuin taloudellisissa huolissa, voit ottaa yhteyttä suoraan diakoniatyöntekijöihin.

Juhlavuosi 2022 kirkon diakonia

Joskus raskaassa elämäntilanteessa, epätoivoisten ajatusten vallatessa mielen jopa elämän jatkaminen voi tuntua ylivoimaiselta. Epätoivoisia ajatuksia? – Sinua autetaan

Kirkon diakoniatyöntekijät ovat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia, jotka auttavat monissa kriiseissä.

Apua elämän kriiseihin

Terveystie 11, ovi D
84100 Ylivieska

Diakoniapäivystykseen 1.3.2022 alkaen ajanvarauksella. Ajanvaraus tiistaina, keskiviikkona ja torstaina klo 8.30-9.30. Voit myös jättää soittopyynnön tekstiviestillä tai WhatsApilla.

johtava diakoniatyöntekijä
Terveystie 11
84100 Ylivieska

Vanhustyö, omaishoitajat