Diakoniatyöntekijä tukenasi

Onko elämäsi solmussa? Elämässä voi tulla tilanne, jossa ei tiedä mitä tekisi tai mistä saisi apua. Diakoniatyöntekijöiden kanssa voit keskustella sekä saada ohjausta ja neuvontaa. Tarvittaessa voidaan pohtia myös taloudellisen tuen tarvetta. Diakoniatyöntekijän palvelut on tarkoitettu kaikille Ylivieskassa kirjoilla oleville asukkaille. Ne ovat maksuttomia sekä luottamuksellisia.

Soita ja varaa aika

Kun haluat tavata tai keskustella diakoniatyöntekijän kanssa, soita ja varaa häneltä aika. Voit sopia ajan myös sähköpostitse. Voit olla yhteydessä diakoniatyöhön riippumatta siitä, oletko kirkon jäsen.

Kotikäynnit ovat toistaiseksi tauolla

Kotikäynnille voit pyytää diakoniatyöntekijää, jonka kanssa on mahdollista keskustella luottamuksellisesti mistä tahansa mieltäsi painavista asioista. Halutessasi voidaan puhua hengellisyydestä, rukoilla tai toimittaa kotiehtoollinen.

Kuvassa pieniä leikkiautoja matolla
Diakoniatyöntekijä kohtaa kotikäynneillä lapsiperheitä ja yksinasuvia

Diakoniapäivystys

toimii puhelimitse

044-7118 670 ti-to klo 8.30-10.

Voit myös jättää soittopyynnön tekstiviestillä päivystysnumeroon.

Muina aikoina yhteydenotot suoraan diakoniatyöntekijöiden puhelinnumeroihin.

Halutessasi voit varata diakoniatyöntekijältä erikseen soittoajan keskustelua varten.

rukoilevat kädet kaksi henkilöä

Joskus raskaassa elämäntilanteessa, epätoivoisten ajatusten vallatessa mielen jopa elämän jatkaminen voi tuntua ylivoimaiselta. Epätoivoisia ajatuksia? – Sinua autetaan

Kirkon diakoniatyöntekijät ovat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia, jotka auttavat monissa kriiseissä.

Apua elämän kriiseihin

Terveystie 11, ovi D