Toimitalo Pietari

Terveystie 11 , 84100 Ylivieska
08 439 5010

kirkkoherranvirasto avoinna talvikaudella ma-ti klo 9-15, ke klo 9-13, to klo 11-16, pe suljettu. Kesäkaudella 1.6.-31.8. ma-to klo 9-12, pe suljettu.

Toimitalo Pietari

Entisen Heikkilän pappilan paikalle Terveystielle, Kalajoen rantaan, Ouluntien läheisyyteen, valmistui Toimitalo Pietari lokakuun alussa 2009. Siinä on toimitilat kaikille seurakunnan työaloille. Uuden toimitalon rakentaminen tuli ajankohtaiseksi, kun vanha toimitalo Pietari seurakuntakoti Marian vieressä jouduttiin purkamaan kosteusongelmien vuoksi kesällä 2008. Uudessa Pietarissa on kuusi osastoa. Sisäpihalta tultaessa oikealla on Pikkupietari, jossa on toimisto- ja toimintatilat lapsityölle. Toinen sisäänkäynti oikealta vie Nuorisotila Vitikseen, josta löytyvät tilat varhaisnuoriso- ja nuorisotyölle. Keskimmäisestä sisäänkäynnistä on kulku alakerran kirkkoherranvirastoon, pappien työhuoneisiin sekä kokoushuone Bäckmaniin. Yläkerrasta löytyy taloushallinnon, tiedotuksen, it-aluekeskuksen sekä kanttorien työpisteet ja kokoushuone Lagus. Vasemman puoleisin sisäänkäyti vie Perheasiain neuvottelukeskukseen ja sen oikealla puolella oleva ovi diakoniatyön tiloihin. Näiden osastojen yhteisenä tilana on kokoushuone Lydia.

Toimitalo Pietarissa on kaunis hartaustila jossa voi pitää kasteita ja pieniä vihkitilaisuuksia. Kokoushuone Bäckmanissa voi järjestää pienimuotoisia kahvitilaisuuksia.

Lastenhoitohuone
Myymälä

Perheliikunta Loikka

Perheliikunta Loikka on ohjattua perheliikuntaa alle kouluikäisille lapsille vanhempiensa kanssa maanantaisin klo 10-11 liikuntasalissa. Loikassa liikutaan, leikitään ja lauletaan rennosti yhdessä.
Ota mukaan juomapullo ja tossut.

Olkkari-ilta

Olkkari-illoissa kudotaan lapasia, kastesukkia ja pipoja sekä askarrellaan mm. onnittelukortteja. Kutomaan kutsutaan nuoria, opiskelijoita, työssäkäyviä, eläkeläisiä, äitejä, isejä, lapsia, mummoja ja vaareja - eli kaikenikäisiä. Seurakunta kustantaa talkootöiden langat ja materiaalit. Olkkari-illoissa jaetaan myös ohjeita sekä neuvotaan uusiin käsitöihin. Mukana ovat seurakunnan nuoriso-, lähetys- ja diakoniatyö

Perhekerho

Perhekerhot kokoontuvat Toimitalo Pietarissa keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-11.
Perhekerho on tarkoitettu pääasiassa alle kouluikäisille lapsille yhdessä vanhemman, isovanhemman, kummin tai jonkun muun turvallisen aikuisen kanssa. Kahden tunnin aikana ohjelmassa on vapaata leikkiä ulkona ja sisällä, jutustelua, hartaushetki, kahvittelua ja ohjattu leikkituokio tai askartelua. Perhekerho on maksuton. Aikuisilla maskisuositus.

Ekavauvakerho

Ekavauvakerho kokoontuu Toimitalo Pietarissa keskiviikkoisin klo 12 - 13.45.
Kerho on tarkoitettu kaikille ensimmäisen lapsensa saaneille perheille, joiden lapsi on alle 1-vuotias.
Kerhon aikana ohjelmassa on vapaata leikkiä ja jutustelua, hartaushetki, kahvittelutuokio ja ohjattu leikkihetki. Joskus myös askartelemme.
Ekavauvakerho on maksuton. Aikuisilla maskisuositus.

Varhaisnuorten kerhot

Alakouluikäisille tarkoitetut varhaisnuorten kerhot kokoontuvat kerran viikossa nuorisotila Vitiksessä toimitalo Pietarissa. Kerhot kestävät tunnista puoleentoista tuntiin. Kerhoihin on ennakkoilmoittautuminen. Kerhoissa tehdään kaikenlaista mukavaa koulutettujen kerhonohjaajien johdolla. Kerhojen aikana on paikalla täysikäinen iltavalvoja. Kerhoissa tärkeää on myös hiljentyä hartaudessa kristinuskon tärkeimpien aiheiden ääreen. Kaikki kerhot ovat ilmaisia.

Kerhoista voi kysellä nuorisotyönohjaaja Sannalta (0447118624 tai sanna.vahakangas@evl.fi) Ilmoittautuminen kerhoihin Ylivieskan nettisivujen kautta.

Kokous Naisten Pankin suunnitteluilta

Tervetuloa suunnitelemaan varainhankintaa Naisten Pankille kehitysmaiden naisten hyväksi! Osallistutaanko esimerkiksi joulumyyjäisiin? Kokoontuminen ke 3.11. klo 18 Toimitalo Pietarissa, kokoushuone Lydiassa. Lisätiedot 044-7118629 Marjaana Juola

Sururyhmä

Sururyhmä on aloittanut kokoontumiset lokakuun alussa ja toimii suljettuna keskusteluryhmänä ryhmään ilmoittautuneille.

Perhekerho