Toimitalo Pietari

Terveystie 11 , 84100 Ylivieska
08 439 5010

kirkkoherranvirasto avoinna talvikaudella ma-ti klo 9-15, ke klo 9-13, to klo 11-16, pe suljettu. Kesäkaudella 1.6.-31.8. ma-to klo 9-12, pe suljettu.

Toimitalo Pietari

Entisen Heikkilän pappilan paikalle Terveystielle, Kalajoen rantaan, Ouluntien läheisyyteen, valmistui Toimitalo Pietari lokakuun alussa 2009. Siinä on toimitilat kaikille seurakunnan työaloille. Uuden toimitalon rakentaminen tuli ajankohtaiseksi, kun vanha toimitalo Pietari seurakuntakoti Marian vieressä jouduttiin purkamaan kosteusongelmien vuoksi kesällä 2008. Uudessa Pietarissa on kuusi osastoa. Sisäpihalta tultaessa oikealla on Pikkupietari, jossa on toimisto- ja toimintatilat lapsityölle. Toinen sisäänkäynti oikealta vie Nuorisotila Vitikseen, josta löytyvät tilat varhaisnuoriso- ja nuorisotyölle. Keskimmäisestä sisäänkäynnistä on kulku alakerran kirkkoherranvirastoon, pappien työhuoneisiin sekä kokoushuone Bäckmaniin. Yläkerrasta löytyy taloushallinnon, tiedotuksen, it-aluekeskuksen sekä kanttorien työpisteet ja kokoushuone Lagus. Vasemman puoleisin sisäänkäyti vie Perheasiain neuvottelukeskukseen ja sen oikealla puolella oleva ovi diakoniatyön tiloihin. Näiden osastojen yhteisenä tilana on kokoushuone Lydia.

Toimitalo Pietarissa on kaunis hartaustila jossa voi pitää kasteita ja pieniä vihkitilaisuuksia. Kokoushuone Bäckmanissa voi järjestää pienimuotoisia kahvitilaisuuksia.

Lastenhoitohuone
Myymälä

Perheliikunta

Perheliikunta Loikka on ohjattua perheliikuntaa alle kouluikäisille lapsille vanhempiensa kanssa maanantaisin klo 9.30-10.30.
Kokoonnumme Toimitalo Pietarin liikuntasalissa. Toiminta on maksutonta. Ota mukaan juomapullo ja jumppatossut.

Perhekerho

Perhekerhot kokoontuvat Toimitalo Pietarissa keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-11.
Perhekerho on tarkoitettu pääasiassa alle kouluikäisille lapsille yhdessä vanhemman, isovanhemman, kummin tai jonkun muun turvallisen aikuisen kanssa.

Kahden tunnin aikana aluksi on mahdollisuus leikkiä ja jutustella ulkona leikkipihalla sekä sisällä kerhohuoneissa. Porrastetusti, pienemmissä ryhmissä, pidetään hartaushetki, kahvituokio ja ohjattu leikki- tai askartelutuokio. Perhekerho on maksuton. Aikuisilla vahva maskisuositus. Kerhoillaan ainoastaan täysin terveinä, huolehditaan hyvästä käsihygieniasta ja turvaväleistä. Ei tarvitse ilmoittautua.

Ekavauvakerho

Ekavauvakerho Toimitalo Pietarissa keskiviikkoisin klo 12-13.30.
Kerho on tarkoitettu kaikille ensimmäisen lapsensa saaneille perheille, joiden lapsi on alle 1-vuotias.

Kerhon aikana ohjelmassa on vapaata leikkiä ja jutustelua, hartaushetki, kahvittelutuokio ja ohjattu leikkihetki. Joskus myös askartelua.
Ekavauvakerho on maksuton.

Perheliikunta

Ekavauvakerho

Ekavauvakerho Toimitalo Pietarissa keskiviikkoisin klo 12-13.30.

Ekavauvakerho on maksuton.