Toimitalo Pietari

Terveystie 11 , 84100 Ylivieska
08 439 5010

kirkkoherranvirasto avoinna talvikaudella ma-ti klo 9-15, ke klo 9-13, to klo 11-16, pe suljettu. Kesäkaudella 1.6.-31.8. ma-to klo 9-12, pe suljettu.

Toimitalo Pietari

Entisen Heikkilän pappilan paikalle Terveystielle, Kalajoen rantaan, Ouluntien läheisyyteen, valmistui Toimitalo Pietari lokakuun alussa 2009. Siinä on toimitilat kaikille seurakunnan työaloille. Uuden toimitalon rakentaminen tuli ajankohtaiseksi, kun vanha toimitalo Pietari seurakuntakoti Marian vieressä jouduttiin purkamaan kosteusongelmien vuoksi kesällä 2008. Uudessa Pietarissa on kuusi osastoa. Sisäpihalta tultaessa oikealla on Pikkupietari, jossa on toimisto- ja toimintatilat lapsityölle. Toinen sisäänkäynti oikealta vie Nuorisotila Vitikseen, josta löytyvät tilat varhaisnuoriso- ja nuorisotyölle. Keskimmäisestä sisäänkäynnistä on kulku alakerran kirkkoherranvirastoon, pappien työhuoneisiin sekä kokoushuone Bäckmaniin. Yläkerrasta löytyy taloushallinnon, tiedotuksen, it-aluekeskuksen sekä kanttorien työpisteet ja kokoushuone Lagus. Vasemman puoleisin sisäänkäyti vie Perheasiain neuvottelukeskukseen ja sen oikealla puolella oleva ovi diakoniatyön tiloihin. Näiden osastojen yhteisenä tilana on kokoushuone Lydia.

Toimitalo Pietarissa on kaunis hartaustila jossa voi pitää kasteita ja pieniä vihkitilaisuuksia. Kokoushuone Bäckmanissa voi järjestää pienimuotoisia kahvitilaisuuksia.

Lastenhoitohuone
Myymälä

Terveystie 11, 84100 Ylivieska

Perhekerho

Perhekerhossa leikitään, lauletaan, vietetään hartaushetkeä ja askartelu- tai liikuntatuokiota sekä syödään välipalaa yhdessä. Perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille yhdessä vanhemman, isovanhemman, kummin tai muun turvallisen aikuisen kanssa.
Perhekerho on ilmainen. Ilmoittaudu p. 044 7118 640.
Kerhoillaan vain täysin terveinä. Muistetaan hyvä käsihygienia ja turvavälit. Aikuisille maskisuositus.

Terveystie 11, 84100 Ylivieska

Olkkari-illat jatkuvat etänä

Yhteiset käsityöillat eli OLKKARI-ILLAT ovat vallitsevan koronatilanteen takia tauolla. Haluamme kuitenkin tarjota mahdollisuutta jatkaa toimintaa kotoa käsin. Voit tulla noutamaan käsitöitä varten lankoja ja ohjeita Nuorisotila Vitiksestä (sisäänkäynti B) ma 26.4 ja 31.5. klo 18-19.