Toimitalo Pietari

08 439 5010

Toimitalo Pietarissa on kaunis hartaustila jossa voi pitää kasteita ja pieniä vihkitilaisuuksia. Kokoushuone Bäckmanissa voi järjestää pienimuotoisia kahvitilaisuuksia.

Entisen Heikkilän pappilan paikalle Terveystielle, Kalajoen rantaan, Ouluntien läheisyyteen, valmistui Toimitalo Pietari lokakuun alussa 2009. Siinä on toimitilat kaikille seurakunnan työaloille. Uuden toimitalon rakentaminen tuli ajankohtaiseksi, kun vanha toimitalo Pietari seurakuntakoti Marian vieressä jouduttiin purkamaan kosteusongelmien vuoksi kesällä 2008. Uudessa Pietarissa on kuusi osastoa. Sisäpihalta tultaessa oikealla on Pikkupietari, jossa on toimisto- ja toimintatilat lapsityölle. Toinen sisäänkäynti oikealta vie Nuorisotila Vitikseen, josta löytyvät tilat varhaisnuoriso- ja nuorisotyölle. Keskimmäisestä sisäänkäynnistä on kulku alakerran kirkkoherranvirastoon, pappien työhuoneisiin sekä kokoushuone Bäckmaniin. Yläkerrasta löytyy taloushallinnon, tiedotuksen, it-aluekeskuksen sekä kanttorien työpisteet ja kokoushuone Lagus. Vasemman puoleisin sisäänkäyti vie Perheasiain neuvottelukeskukseen ja sen oikealla puolella oleva ovi diakoniatyön tiloihin. Näiden osastojen yhteisenä tilana on kokoushuone Lydia.

kirkkoherranvirasto avoinna talvikaudella ma-ti klo 9-15, ke klo 9-13, to klo 11-16, pe suljettu. Kesäkaudella 1.6.-31.8. ma-to klo 9-12, pe suljettu.

Lastenhoitohuone Lastenhoitohuone
Myymälä Myymälä

Perheliikunta Loikka

Perheliikunta Loikka on suunnattu alle kouluikäisille lapsille vanhemman tai muun aikuisen kanssa. Loikassa leikitään ja liikutaan yhdessä rennosti.

Olkkari-ilta

Olkkari-illoissa kudotaan lapasia ja kastesukkia sekä askarrellaan mm. onnittelukortteja. Kutomaan kutsutaan nuoria, opiskelijoita, työssäkäyviä, eläkeläisiä, äitejä, isejä, lapsia, mummoja ja vaareja - eli kaikenikäisiä. Seurakunta kustantaa talkootöiden langat ja materiaalit. Olkkari-illoissa jaetaan myös ohjeita sekä neuvotaan uusiin käsitöihin ja voi tehdä omia käsitöitä. Mukana ovat seurakunnan nuoriso-, lähetys- ja diakoniatyö.

Lautapeli-ilta K16

Lautapeliharrastajille tarkoitetut illat ovat yli 16vuotiaille ja sitä vanhemmille nuorille. Lautapeli-illoista vastaa seurakunnan vapaaehtoinen.

LapsiArkki

LapsiArkki on lastenhoitoapua ylivieskalaisille ja merijärvisille perheille. LapsiArkki on suunnattu 1-6-vuotiaille lapsille, jotka pärjäävät tavanomaisessa ryhmässä. Ilmoittautuminen on keskiviikosta maanantaihin klo 12 mennessä p. 0447118641.

Ekavauvakerho

Varhaisnuorten kerhot keskiviikkoisin

Alakouluikäisille tarkoitetut varhaisnuorten kerhot kokoontuvat kerran viikossa nuorisotila Vitiksessä toimitalo Pietarissa. Kerhot kestävät tunnista puoleentoista tuntiin. Kerhoihin on ilmoittauduttu syksyllä, mahdollisia vapaita paikkoja voi tiedustella Sannalta.

Kerhoissa tehdään kaikenlaista mukavaa koulutettujen kerhonohjaajien johdolla kerholaisten toiveet huomioiden: kokkikerhossa kokkaillaan makoisia herkkuja ja puuhakerhossa voidaan tehdä kaikkea askartelusta ulkoiluun ja leffailtaan! Kerhojen aikana on paikalla täysikäinen iltavalvoja. Kerhoissa tärkeää on myös hiljentyä hartaudessa kristinuskon tärkeimpien aiheiden ääreen.

Kaikki kerhot ovat ilmaisia. Kerhot kestävät kevätkauden alkaen viikolla 4 (ei hiihtolomalla eikä hiljaisella viikolla) huhtikuun loppuun asti. Kysymyksiä voi esittää nuorisotyönohjaaja Sannalle.

Raamattupiiri

Raamattupiiri Pietarin kokoushuone Bäckmannissa joka toinen keskiviikko klo 18-19.30