Toimitalo Pietari

08 439 5010

kirkkoherranvirasto avoinna talvikaudella ma-ti klo 9-15, ke klo 9-13, to klo 11-16, pe suljettu. Kesäkaudella 1.6.-31.8. ma-to klo 9-12, pe suljettu.

Toimitalo Pietarissa on kaunis hartaustila jossa voi pitää kasteita ja pieniä vihkitilaisuuksia. Kokoushuone Bäckmanissa voi järjestää pienimuotoisia kahvitilaisuuksia.

Entisen Heikkilän pappilan paikalle Terveystielle, Kalajoen rantaan, Ouluntien läheisyyteen, valmistui Toimitalo Pietari lokakuun alussa 2009. Siinä on toimitilat kaikille seurakunnan työaloille. Uuden toimitalon rakentaminen tuli ajankohtaiseksi, kun vanha toimitalo Pietari seurakuntakoti Marian vieressä jouduttiin purkamaan kosteusongelmien vuoksi kesällä 2008. Uudessa Pietarissa on kuusi osastoa. Sisäpihalta tultaessa oikealla on Pikkupietari, jossa on toimisto- ja toimintatilat lapsityölle. Toinen sisäänkäynti oikealta vie Nuorisotila Vitikseen, josta löytyvät tilat varhaisnuoriso- ja nuorisotyölle. Keskimmäisestä sisäänkäynnistä on kulku alakerran kirkkoherranvirastoon, pappien työhuoneisiin sekä kokoushuone Bäckmaniin. Yläkerrasta löytyy taloushallinnon, tiedotuksen, it-aluekeskuksen sekä kanttorien työpisteet ja kokoushuone Lagus. Vasemman puoleisin sisäänkäyti vie Perheasiain neuvottelukeskukseen ja sen oikealla puolella oleva ovi diakoniatyön tiloihin. Näiden osastojen yhteisenä tilana on kokoushuone Lydia.

Lastenhoitohuone Lastenhoitohuone
Myymälä Myymälä

Lautapeli-ilta K16

Lautapeliharrastajille tarkoitetut illat ovat yli 16vuotiaille ja sitä vanhemmille nuorille. Lautapeli-illoista vastaa seurakunnan vapaaehtoinen.

Perhekerhot kokoontuvat Toimitalo Pietarissa torstaisin klo 9-11 ja 12-14.
Perhekerho on tarkoitettu pääasiassa alle kouluikäisille lapsille yhdessä vanhemman, isovanhemman, kummin tai jonkun muun turvallisen aikuisen kanssa.

Kahden tunnin aikana aluksi on mahdollisuus leikkiä ja jutustella kerhohuoneissa tai ulkona leikkipihalla. Vietetään yhdessä hartaushetki, kahvituokio ja ohjattu askartelu- ja leikkituokio.