Nuorten kenkiä Vitiksen eteisessä

Tervetuloa mukaan meidän seurakunnan nuorisotyöhön!

 

     
 

Ylivieskan seurakunna nuorisotyö on juuri sinua varten, tervetuloa mukaan! Tarjolla on kaikenlaista mukavaa leireistä oloiltoihin, tapahtumista vapaaehtoishommiin ja varmasti jokaiselle löytyy jotakin. Mukavat tilat Vitiksessä ja Törmälän leirikeskuksessa Taivaan Isän huolenpitoa unohtamatta, takaavat turvallisen ja avoimen kokemuksen. Tervetuloa mukaan!
 

AVOINNA OLEVAT ILMOITTAUTUMISET: 

Isoskoulutukseen 2023-2024 ilmoittautuminen tästä.


MITÄ TOIMINTAA MEILLÄ JÄRJESTETÄÄN JA MITÄ SE PITÄÄ SISÄLLÄÄN? 

OLOILTA
ovat perjantaisin klo 19-23 Nuorisotila Vitiksessä. Oloillat on tarkoitettu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille. Oloilloissa on paikalla kaksi työntekijää sekä iltavalvoja. Illan aikana on mahdollisuus viettää aikaa kavereiden kanssa vaikkapa jutustellen, piirtäen soitellen, laulaen ja pelaillen (lautapelejä, biljardia, korista, sählyä yms.) sekä noin klo 20:30 hiljennymme yhteiseen iltahartauteen, jonka nuorten tiimi on valmistanut. Illassa olevat työntekijät ovat paikalla juuri sinua varten, joten tule rohkeasti jututtamaan. Oloilloissa on tarjolla iltapalaa.

Tulevat Oloillat:
Pe 8.9. Tiina ja Mari
Pe 15.9. Ei oloiltaa
Pe 22.9. Tiina ja Mari
Pe 29.9. Ei oloiltaa
Pe 6.10. Tiina ja Sanna 
Pe 13.10. Ei oloiltaa
Pe 20.10. Ei oloiltaa
Pe 27.10. Ei oloiltaa

K-16 LAUTAPELI-ILTA

on l
autapeliharrastajille tarkoitettuja iltoja maanantaisin klo 17:30 - 22:00 Kokoushuone Bäckman (Toimitalo Pietari).

WALK IN TERAPIA / WALK IN TALK 

Ylivieskan seurakunnassa tarjotaan jälleen  matalan kynnyksen Walk in-terapiaa mielen hyvinvoinnin tueksi 15–30-vuotiaille nuorille. Tiistaisi klo 16-18 Nuorisotila vitiksessä Toiminta on maksutonta, anonyymiä ja ilman ajanvarausta toteutuvaa ammatillista keskusteluapua. Keskusteluapua tarjoavat koulutetut terapeutit ja pitkän linjan mielenterveyden ammattilaiset.

Ammatillista apua on tarjolla kaikkiin mieltä askarruttaviin, lyhyt- tai pitkäaikaisiin ajatusjumeihin, haastaviin elämäntilanteisiin, kouluun, opiskeluun, itsenäistymiseen, terveyteen, yksinäisyyteen, parisuhteeseen, kriiseihin tai mihin tahansa nuorta mietityttävään asiaan.

Syksy 2023: 19.9., 26.9., 3.10., 10.10., 17.10., 31.10., 7.11., 15.11., 21.11., 28.11.

PÄÄSIÄISVITIS 2024 
PääsiäisVitiksessä valvotaan koko kiirastorstain ja pitkäperjantain välinen yö Nuorisotila Vitiksessä, pääsiäiseen liittyvien teemojen äärellä. Jotta hereillä pysyminen olisi taattu, illan/yön aikana on ohjelmaa n. tunnin välein pääsiäismunien metsästyksestä, hiljentymiseen ja mäenlaskuun. Paikalla olo edellyttää ohjelmaan osallistumista. Nukkua saa vain kotona! Tapahtumaan tulossa ilmoittautuminen keväällä 2024. 

RETKET JA LEIRIT NUORILLE
Tulossa mm.  nuorten syysleiri, kokoontumisajot, joululeiri, festarimatka... Lisätietoa TÄSTÄ

KEISKO
KeIskoon eli kerhonohjaaja- ja isoskoulutukseen voi osallistua käytyään rippikoulun ja uusi KeIskokoulutus alkaa syksyllä. KeIsko antaa valmiudet toimia kerhonohjaajana sekä isosena varhaisnuorten leireillä ja rippikoululeireillä. Lisätietoa tästä.

PÄIVÄNAVAUKSET
Taanilassa ja lukiolla kerran viikossa. Päivänavauksien toteuttamiseen osallistuvat nuorisotyönohjaajat, papit ja kanttorit.
Nuorisotyönohjaajat käyvät Koivupuhdon koululla pitämässä päivänavauksia kerran kuukaudessa.

KOULUPÄIVYSTYKSET
Kaisaniemen yläkoululla tiistaisin klo 10-11:30 sekä Taanilan yhtenäiskoululla keskiviikkoisin klo 10-11:30 (noin joka toinen viikko)
Koivupuhdon koululla noin kerran kuukaudessa.

NUORTEN TIIMI
on tärkeä seitsemän hengen nuorten vapaaehtoisryhmä, joka on mukana järjestämässä iltoja, leirejä ja tapahtumia nuorille. Nuorten tiimi on mukana mm. KeIskoissa, Oloilloissa ja Nuorten joululeirillä. Nuorten tiimissä yksi nuori voi kerrallaan olla kaksi vuotta. Uuden nuorten tiimin valinta tehdään keväällä Isosten kokoontumisajoissa, jossa nuoret valitsevat uudet tiimiläiset.

Meitä voit seurata myös somessa! Löydymme instagramista ja TikTokista nimellä @nuorisotilavitis. Tule katsomaan, mitä nuorisotyössä tapahtuu ja saamaan infoa ajankohtaisista tapahtumista!

 

Olemme täällä sinua varten!

Terveisin Tiina, Mari ja Sanna

 

 

 

YouTube-video

Yhteystiedot

nuorisotyönohjaaja / rippikoulutyö (virkavapaalla 31.12.2023 saakka)
Ylivieskan seurakunta
nuorisotyönohjaaja / varhaisnuorisotyö
Ylivieskan seurakunta
nuorisotyönohjaaja / oppilaitostyö
Ylivieskan seurakunta
vs. nuorisotyönohjaaja / rippikoulutyö
Ylivieskan seurakunta
Terveystie 11
84100 Ylivieska