Yhteiset käsityöillat eli OLKKARI-ILLAT ovat vallitsevan koronatilanteen takia tauolla. Haluamme kuitenkin tarjota mahdollisuutta jatkaa toimintaa kotoa käsin.
Voit tulla noutamaan käsitöitä varten lankoja ja ohjeita Nuorisotila Vitiksestä
(sisäänkäynti B) ma 25.1, 22.2, 22.3, 26.4 ja 31.5. klo 18-19.

Kevään talkootyönä ovat erityisesti kymppilapaset, kastesukat, villasukat, pipot ja onnittelukortit sekä hartiahuivit yli 95-vuotiaille.
Etäolkkari-iltoihin eli kutomaan kotona kutsumme nuoria, opiskelijoita, työssäkäyviä, eläkeläisiä, äitejä, isejä, lapsia, mummoja ja vaareja - eli kaikenikäisiä. Seurakunta kustantaa talkootöiden langat. Mukana ovat seurakunnan nuoriso-, lähetys- ja diakoniatyö

Olkkarissa vapaaehtoiset käsityöntaitajat ovat neuloneet syntymäpäivälahjoja, kuten villasukkia iäkkäille. Myös 10-lapasia,joita nuorisotyö on jakanut ylivieskalaisille 10-vuotta täyttäville lapsille. Iltaan voi osallistua myös oman käsityön kanssa.
Olkkari-illoissa jaetaan myös ohjeita sekä neuvotaan uusiin käsitöihin.

kymmeniä sinivalkoisia villasukkia pöydällä, jonka takana ryhmä sukat kutoneita naisia seisomassa