Tutki uskoa

Tältä sivulta pääset kuuntelemaan Suvannon kappelin ja Merijärven kirkon jumalanpalvelukset suorina nettilähetyksinä.

Tästä linkistä löydät kirkkojen nettisoittimet, jotka soivat myös Chrome-selaimessa.

Lisäksi löydät linkkejä uskon elementteihin, virtuaali-Raamattuun, virsikirjaan,  kirkkovuoden keskeisimpiin juhlapyhiin.

Nettikirkot

Suvannon kappeli sunnuntaisin klo 10 (jos alla oleva soitin ei toimi, paina tästä).

Merijärven kirkko sunnuntaisin klo 13 (jos alla oleva soitin ei toimi, paina tästä).

Alla olevista linkeistä voit avata lähetyksen mediasoittimilla:

Suvannon kappeli       Merijärven kirkko

Hyvyyden voiman uskolliseen suojaan olemme kaikki hiljaa kätketyt. (virsi 600 alku)
Juhlapyhät ja vuodenkierto Joulu - aatosta loppiaiseen Pääsiäinen - ilon ja elämän juhla Helluntai - kirkon syntymäpäivä