Aineellista apua vähävaraisille

Ylivieskan seurakunnan diakoniatyö on mukana Euroopan sosiaalirahaston (ESR) toteuttaman aineellisen avun ohjelmassa Kirkkopalvelut ry:n Yhdessä tehden- tukea, tekoja ja hyvinvointia- hankkeen kautta. Hankkeella tuetaan ja autetaan paikkakunnalla asuvia työttömiä ja työelämän ulkopuolella olevia vähävaraisia henkilöitä ja heidän perheitään taloudellisesti (maksukortti ruokaan) ja ohjataan asiakkaita heille kuuluvien tarpeellisten palvelujen piiriin. Diakoniatyöntekijät toteuttavat hanketta kohtaamalla taloudellista apua hakevia henkilöitä henkilökohtaisesti diakoniapäivystyksessä. Keskeistä on asiakkaan kohtaaminen, tilanteen selvittely sekä ohjaaminen erilaisen avun ja tuen piiriin. 

Toinen erä maksukortteja ( korttien voimassaoloaika on 30.4.2024 ) on nyt saatu Ylivieskan ja Merijärven seurakuntien diakoniatyölle ja Ylivieskassa aineellista apua voi tiedustella diakoniapäivystyksen kautta ti, ke ja to klo 8.30-9.30 p. 044-7118670. Päivystyksen kautta saat asiointiajan diakoniatyöntekijälle.

Merijärven kappeliseurakunnassa aineellisen avun tiedustelut diakoniatyöntekijä Ruut Hirvilammen puhelinnumeroon 044-7118631.

Kuvassa kaksi piirrettyä kättä, joiden päällä piirrettyjä ihmisiä.