Tervetuloa diakonian kerhoihin ja ryhmiin!

Olkkari-illat Toimitalo Pietarin Vitiksessä joka toinen maanantai

Kyläkerhot

Löytyn kyläkerho Törmälän leirikeskuksessa kerran kuussa tiistaina klo 13-14.30. Kevään 2022 kerhopäivät ti 22.2. ja ti 22.3. Lisätiedot Marjaana Juola 044-711 8629

Kantokylän ja Tuomelan kyläkerho kerran kuussa tiistaina klo 13 Kantokylän vanhalla koululla. Lisätiedot Satu Similä 044-7118 628 tai Jaana Tuomi 044-7118 627

Muut kerhot

Varttuneen väen kerho ja Lähetyspiiri kerran kuussa torstaina klo 14 kirkon seurakuntasalissa

Näkö- ja liikuntavammaisten kerho joka kolmas maanantai klo 13 toimitalo Pietarin Vitiksessä ( ovi B ), lisätiedot Satu Similä 044-7118 628

Ystävyyden kerho (kehitysvammaistyö) joka toinen maanantai (parittomat viikot) klo 17-18.30 Toimitila Pietarissa, nuorisotila Vitiksessä ovi B. Lisätiedot Marjaana Juola 044-7118 629. Koronarajoitusten takia kerho ei ole vielä alkanut.

Raamattupiiri joka toinen keskiviikko klo 18 toimitalo Pietari ovi C, kokoushuone Bäckman (Marja Määttä)
Raamattupiiri joka toinen torstai klo 18 toimitalo Pietari ovi D, kokoushuone Lydia (Pekka Lehto)

Sururyhmä

on läheisen kuoleman kohdanneelle omaiselle keskustelua ja vertaistukea tarjoava kokoontuminen.
Ryhmän alkamisesta tiedotetaan kutsukirjeellä, kirkollisissa tiedoissa sekä seurakunnan kotisivulla. Ryhmä kokoontuu syksyllä v. 2022

Ryhmäkuva Ähtärin retkeltä, ihmisiä kolmessa rivissä istumassa

Seurakunnan vapaaehtoistoiminnassa on tarjolla ihmisen kokoisia tehtäviä

Vapaaehtoistoiminta tarjoaa mielekästä tekemistä, iloa, virkistystä ja mahdollisuuden auttaa. Vapaaehtoistoiminnassa jokainen teko on tärkeä ja siinä saa toimia tavallisen ihmisen tiedoin ja taidoin. Vapaaehtoistoiminta voi olla kertaluonteisia talkoo- ja auttamistehtäviä tai toimintaa, johon sitoudutaan pitempiaikaisesti. Tule mukaan toimimaan yhdessä!

Tehtäviä tarjolla

Erilaisia lapasia käsissä, kädet lattialla ympyrässä

johtava diakoniatyöntekijä
Terveystie 11