kuva kangasta

LÄHETYSTYÖ

Lähetystyö perustuu Jeesuksen antamaan lähetys- ja kastekäskyyn. "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti.”(Matt.28:18-20). Tärkeimpänä tehtävänä on viestin vieminen Jumalan rakkaudesta ja Vapahtajasta, joka kutsuu yhteyteensä kaikkia. Tähän tehtävään haluamme kutsua kaikkia seurakuntalaisia.

Lähetys- ja diakoniatyön kerho on kokoontunut yhdessä syksystä 2016 alkaen seurakuntakoti Mariassa säännöllisesti. Lisäksi Ukkopiiri tekee lähetystyön hyväksi erilaisia talkootöitä.

Lähetystyön tapahtumia ja tilaisuuksia vuoden aikana:

• Lähetys- ja diakoniapiiri joka toinen torstai seurakuntakoti Mariassa

• Olkkari-illat (käsityöillat) joka toinen maanantai nuorisotila Vitiksessä

• Avoimet ovet hiihtolomaviikolla (vko 10) seurakunnan metsäkämpällä Joonaalassa Ukkopiirin toimesta

• Lähettivierailut sekä lähetysjärjestöjen edustajien vierailut seurakunnan tilaisuuksissa sekä Ylivieskan ja Merijärven kouluilla

• Kirkkokahvit ja lähetyslounaat

• Keräykset

Lähetystyön johtokunta sekä vapaaehtoiset ovat mukana monenlaisissa tapahtumissa vuoden aikana. Vapaaehtoiset ovatkin merkittävä voimavara Ylivieskan seurakunnan lähetystyössä mutta myös uusia vapaaehtoisia kaivataan mukaan toimintaan.

Suvannon kappelissa on lähetystori, jonka tuotto menee lähetystyölle. Lähetystorille voi kuka tahansa lahjoittaa myyntiin käsitöitä. Torilta löytyy myös joulukortteja loppuvuodesta.

nuorisotyönohjaaja / lähetyssihteeri
Ylivieskan seurakunta
Ylivieskan seurakunta Merijärven kappeliseurakunta
Hallinto- ja talouspalvelut Hautauspalvelut Henkilöstöpalvelut Keskusrekisteri Viestintäpalvelut Yhtymän johto