Ylivieskan seurakunnan työntekijät tekevät onnittelukäyntejä seuraavasti:

70- ja 75-vuotialle  järjestetään yhteinen syntymäpäiväjuhla kerran vuodessa. Mikäli et pääse yhteiseen juhlaan, voit halutessasi kutsua seurakunnan työntekijän kotiisi ilmoittamalla siitä hyvissä ajoin kirkkoherranvirastoon 08-439 5010.

Seurakunnan työntekijä (pappi tai diakoniatyöntekijä) vierailee myös 80 ja 85 vuotta täyttävien luona, samoin 90-vuotiaiden luona sekä siitä eteenpäin joka vuosi. Seurakunnan työntekijän vierailua varten ei tarvitse järjestää tarjoilua, vaan tärkeintä on kohtaaminen syntymäpäiväsankarin kanssa.

Jos Sinulla on henkilökohtaisia toiveita syntymäpäivääsi liittyen tai et halua seurakunnan työntekijän vierailua, voit ilmoittaa siitä kirkkoherranvirastoon 08-4395 010.

Vanhus keinutuolissa.
Onnittelukäynneillä tärkeintä on kohtaaminen.