Apua ja tukea elämään

Ihmisen elämään kuuluu niin hyviä kuin huonojakin hetkiä. Vaikeassa elämäntilanteessa huolien ja murheiden kanssa ei kannata jäädä yksin, vaan niistä on tärkeää puhua jonkun kanssa. Meihin voit ottaa yhteyttä surun, yksinäisyyden, sairauden tai muun murheen kohdatessa.

Kun kaipaat keskusteluapua, papit ja diakoniatyöntekijät ovat sinua varten. Diakoniatyöntekijöiltä voit saada apua myös taloudellisiin ongelmiin sekä neuvontaa ja tukea arjessa jaksamiseen. Perheasiain neuvottelukeskus antaa keskusteluapua parisuhteeseen ja perheeseen liittyvissä kysymyksissä. Myös Kirkon keskusteluapu on tukenasi.

Diakoniatyö tarjoaa ryhmiä ja kerhoja elämän eri tilanteisiin, mutta tällä hetkellä ne ovat toistaiseksi tauolla.

Tukea yli 70-vuotiaille koronatilanteessa vanhusneuvosto / Ylivieskan kaupunki
ASIOINTIPALVELU puhelin 040 1882 459

Kirkon diakoniatyöntekijät ovat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia, jotka auttavat monissa kriiseissä.

Apua elämän kriiseihin

Rukous